IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1

2 luni in urmă 48

România TV a intrat în posesia unor imagini bombă! Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 apare Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată.

În imagini se vede cum Clotilde Armand dă directive, umblă în sacii cu voturi şi sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprâncu. Preşedintele BES este acuzat că ar fi dat mână liberă lui Clotilde Armand să umble în sacii cu buletinele de vot.

„Pe câţiva dintre USR-işti i-am identificat. Clotilde Armand pe data de 28 a spus că PSD a fraudat.

Îl vedeţi cumva pe domnul Tudorache în sală? O vedeţi pe doamna Adrian Bahmuţeanu. Nu vedem niciun alt reprezentat de la alt partid”, a declarat Codruţa Cerva, prezentă la dezbaterea din studioul Romania TV.

De asemenea, Codruţa Cerva a dezvăluit că în imagini apar şi consilieri USR Sector 1.

„Cei pe care i-am identificat şi am spus şi la SIIJ. Este vorba despre Mircea Savin, Diana Buzoianu, Oana Iacob, Andrei Nicolaescu şi Radu Stanciu.

Am spus procurorilor că au fost mai mulţi, dar nu îi ştiam pe nume. Repet, în sală se află doar cei de la USR în condiţiile în care trebuiau să fie şi cei de la PNL şi de la PSD”, a spus Codruţa Cerva.

Gelu Vişan: „Clotilde Armand ar trebui arestată direct. Dacă nu ia măsuri, ministrul de Interne este părtaş”

„Dacă nu ia măsuri, ministrul de Interne este părtaş. Acela este un obiecti de grad zero în România. Am organizat alegeri din 1994.

Nu ai voie în sală absolut deloc. Clotilde Armand ar trebui arestată direct pentru că a furat. Prezenţa ei în sala de voturi. Prezenţa candidatului în sala cu voturi se echivalează cu furtul!

Acea sală este securizată. Procurorul care a permis acest lucru, şeful BES, trebuie arestat. Ceea ce vedem acum anulează toată revoluţia din România”, a declarat Gelu Vişan.

În alte imagini îl arată pe un membru al USR, Radu Stanciu, în prezent consilier, care le dă indicații unor jandarmi, în Biroul Electoral al Sectorului 1.

Imagini explozive cu procurorul Sprâncu, printre sacii cu voturi

De asemenea, camerele de supraveghere au surprins momentul în care un jandarm a pătruns în sala în care se aflau sacii cu voturi şi i-a dat un telefon mobil procurorului Nicolae Sprâncu. Anchetatorul îmbrăcat într-o cămasă albastră se uită la sacii cu voturi, dând de înţeles că ar fi în căutarea a ceva. Apoi, la un moment dat, ia nişte saci noi şi ulterior începe sortarea voturilor.

Citeşte şi: Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Armand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă