Imaginea serii după Cagliari - Parma! Căpitanul gazdelor nu s-a dezlipit minute bune de Kurtic, care plângea pe gazon

3 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Parma a condus cu 3-2 în Sardinia până în minutul 90, însă, așa cum s-a mai întâmplat numeroase rânduri în acest sezon, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă nu a fost capabilă să mențină avantajul până la final, iar Cagliari a obținut trei puncte care se pot dovedi cruciale în lupta pentru evitarea retrogradării.

Jasmin Kurtic, mijlocașul Parmei, în lacrimi la finalul partidei, consolat de căpitanul lui Cagliari, Joao Pedro

Dramatismul finalului "nebun" și conștientizarea faptului că retrogradarea în Serie B este aproape inevitabilă l-au dărâmat pe mijlocașul Parmei Jasmin Kurtic. Acesta a rămas pe teren minute bune după joc, în lacrimi, fiind consolat de căpitanul lui Cagliari, Joao Pedro, și de alți membri din staff-ul trupei "rossoblu". Imaginile au devenit rapid virale.

VIDEO Imaginea serii după Cagliari - Parma. Kurtic, în lacrimi, consolat de Joao Pedro

După această înfrângere, Parma rămâne pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, cu cinci mai puține decât Cagliari, clasată cu un loc mai sus, și la șapte lungimi în urma lui Torino, prima echipă de deasupra liniei, care are și două meciuri mai puțin disputate.

Cagliari - Parma a fost un meci al românilor. Dennis Man a marcat pentru oaspeți în minutul 59, iar Răzvan Marin l-a imitat șapte minute mai târziu. Valentin Mihăilă, introdus la pauză, a fost foarte aproape să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor în prelungiri, însă în loc de 3-4, s-a făcut 4-3.

VIDEO Rezumat Cagliari - Parma 4-3

Etichete: cagliari - parma , jasmin kurtic , jasmin kurtic lacrimi , jasmin kurtic joao pedro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă