Imaginea de milioane cu Gică Hagi pe care a postat-o Lothar Matthaus! Dacă ești român, nu are cum să nu te sensibilizeze

2 săptămâni in urmă 1

România a fost învinsă de naționala Germaniei, 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Însă, înaintea meciului, Lothar Matthaus, fostul mijlocaș legendar al nemților, a avut o postare, pe Facebook, care le-a „furat” inimile fanilor români.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Serge Gnabry, în minutul 17.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Imaginea de milioane cu Gică Hagi pe care a postat-o Lothar Matthaus

Înaintea încleștării dintre România și Germania, fostul mare mijlocaș al nemților și-a amintit de Gică Hagi. Astfel că, pe contul personal de Facebook, a postat o fotografie, din timpul unui meci, cu el și „Regele” fotbalului românesc. Alături de fotografie, Matthaus a scris cuvântul „duel”.

Postarea a strâns mii de „like-uri” și comentarii din partea fanilor români, care au apreciat gestul fostului fotbalist neamț.

Imaginea de milioane cu Gică Hagi pe care a postat-o Lothar MatthausÎn imagine, postarea lui Lothar Matthaus

Joshua Kimmich, deranjat de tactica lui Mirel Rădoi din România – Germania

Vedeta Germaniei susține că nu a avut un meci ușor în fața României, deoarece a fost marcat foarte strâns de „tricolori”. Acesta a remarcat faptul că România ar fi putut egala în finalul meciului, prin ocazia incredibilă a lui Nicolae Stanciu.

„Cred că am fi putut să ne facem treaba mai uşoară. În minutul 90, adversarii ar fi putut egala. Am avut câteva ocazii, dar nu am găsit poziţiile bune. Am controlat jocul, dar nu am reuşit să tranşăm situaţia dincolo de orice îndoială. Pentru mine, nu a fost uşor în această seară, am fost marcat foarte strâns, dar nu cred că ar fi avut sens ca eu să părăsesc zona pe care o ocupam”, a declarat Joshua Kimmich, potrivit uefa.com.

The post Imaginea de milioane cu Gică Hagi pe care a postat-o Lothar Matthaus! Dacă ești român, nu are cum să nu te sensibilizeze appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă