Imaginea cu Oana Roman care a stârnit controverse. Iulia Albu i-a comentat din nou apariția în mediul virtual. „O fotografie atât de prelucrată”

1 lună in urmă 4


În ultima vreme, Oana Roman a slăbit vizibil și postează tot mai des imagini cu ea în ținute tot mai provocatoare. În timp ce unii o felicită pentru reușită, alții o acuză în continuare că își prelucrează pozele.


În cadrul rubricii pe care o prezintă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a comentat aparițiile Oanei Roman. Fashion editorul este deranjat de faptul că vedeta își modifică excesiv, susține ea, fotografiile.


„Foarte îndrăzneață fotografia pentru ea. Ar putea să fie o inspirație pentru fete cu siluete care nu se încadează în șablonul 90-60-90.Nu m-am luat de niciun defect, tocmai nu înțeleg de ce din nou a postat o fotografie atât de prelucrată. Acum vreo săptămână am mai comentat asta la adresa ei', a susținut Iulia în ediția de marți, 16 martie, „La Măruță”.


„Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer ”


„În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm.


Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. (…) Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate. Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poți să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale.


Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este OK din niciun punct de vedere.


Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu. Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine', a mai spus Iulia Albu despre Oana Roman în emisiunea lui Măruță.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă