Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse pe internet. „Nu e periculos?”

2 luni in urmă 66

Cabral e unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Chiar și așa, acesta nu e scutit de criticile unora dintre urmăritorii lui pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și acum, când fanii au reacționat acid la una dintre imaginile lui postate în mediul online.

Ieri, Cabral a încărcat pe pagina lui de Facebook o imagine în care Namiko, fiica lui și a Andreei Ibacka, apare alături de doi câini Cane Corso, de talie mare. Micuța chiar stă lungită de unul dintre ei.

„Duduița Namiko și puii cucoanei Tiara Ibacka, pe relax…”, a notat prezentatorul în dreptul fotografiei.

Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse pe internet. „Nu e periculos?”

Cei care îl urmăresc în mediul online au reacționat. „Îmi este frică de câini?‍♀️?‍♀️….mai ales de rasa ta de câini. Mi se par fioroși…am văzut pe stradă o scenă în care a atacat un alt câine de talie mai mică….de atunci și mai frică….iar chestia asta nu mă lasă să iau câine copiilor…..și am o teamă când văd copiii în preajma lor, indiferent de rasă…”, a fost mesajul unei urmăritoare, iar Cabral i-a răspuns: „Înțeleg foarte bine starea ta. Și e de înțeles. Pe cuvânt, așa era Andreea acum 14 ani. Speriată de orice câine. Și l-am luat pe Pit. Corcitură de ciobănesc. Și de atunci iubește câinii. Și, la fel de important, îi înțelege.”

Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse pe internet. „Nu e periculos?”

Alt fan l-a întrebat: „Nu e periculos?’, iar prezentatorul a zis: „Ba da, chiar este. Uneori îi atacă pe săracii câini…”.

Cineva l-a și felicitat pe Cabral. „Cabral, ai tot respectul meu pentru faptul că nu ești vreun “limitat” în ceea ce privește relația copil-câine! You rock! Ba chiar mi-ai dat o idee și o să îți scriu în privat, poate vezi.”.

Alții au avut o părere diferită. „Eu zic că acești câini par foarte fioroși va spun sincer că mi-ar fi foarte frică să-mi las copilul în preajma lor!”.

cabral si namikoIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În final, Cabral a revenit cu o concluzie pe Facebook după această postare. „Vă spun o chestie simplă… cel mai mare câștig al postării este numărul incredibil de poze cu pitici și câini strânse aici în seara asta”, a notat el.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă