Imaginea cu care Roxana Vancea a şocat internetul. Incredibil cum poate să arate în luna a opta de sarcină

4 săptămâni in urmă 29

Roxana Vancea se pregătește de una dintre cele mai importante întâlniri din viața ei. Vedeta abia așteaptă să își strângă băiețelul în brațe și se bucură de orice schimbare din viața ei. Însărcinată în 8 luni, bruneta și-a surprins fanii cu o imagine inedită.

Cum arată Roxana Vancea în luna a opta de sarcină

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat complet. Aceasta trăiește o poveste de dragoste minunată cu Dragoș Paiu, are o relație extrem de apropiată cu fiul partenerului său dintr-o altă relație, Milan, iar acum așteaptă să devină mămica unui băiețel. Ba chiar, se bucură de o siluetă perfectă chiar și în sarcină!

Vedeta a reușit să nu acumuleze multe kilograme în plus, iar acest lucru se poate observa în ultima ei fotografie care poate să fie văzută accesând galeria foto. Bruneta arată spectaculos, așa că și-a surprins fanii. Într-o lună urmează să nască, însă silueta ei nu a suferit multe modificări!

Roxana Vancea este cunoscută pentru formele de invidiat pe care le-a obținut prin multă muncă și sport. Nu mai durează mult și bruneta o să își întâlnească băiețelul pe care îl așteaptă cu sufletul la gură. Totuși, ea a reușit să aibă grijă de silueta ei chiar și în sarcină. Aceasta arată spectaculos!

„Sper să fiu o mamă relaxată”

Roxana Vancea are o relație minunată cu fiul lui Dragoș Paiu, Milan, așa că a învățat foarte multe lucruri de la micuț și este pregătită să devină mămică. Aceasta speră să formeze o legătură indestructibilă cu băiețelul care o să vină pe lume în cel mai scurt timp și să îi devină cea mai bună prietenă.

De asemenea, frumoasa brunetă mărturisea în trecut că nu știe dacă o să aibă parte de ajutor,  mai ales pentru că își dorește să se descurce singură și să înfrunte orice provocare.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.

Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă.

Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca.”, declara ea pentru Cancan în urmă cu ceva timp.

The post Imaginea cu care Roxana Vancea a şocat internetul. Incredibil cum poate să arate în luna a opta de sarcină appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă