Imaginea cu care familia Măruţă a cucerit internetul. Cea mai tare costumaţie de Halloween

4 săptămâni in urmă 13

Familia Măruță s-a costumat pentru Halloween! Andra, Cătălin, Eva și David Măruță au surprins internauții prin câteva costume fantastice, așa că fanii lor au reacționat imediat. Imaginile cu ei au devenit virale după ce mulți și-au exprimat admirația.

Cum s-a costumat familia Măruță

Mulți români s-au pregătit pentru Halloween și au avut grijă să aibă costumații perfecte pentru acest an. Andra și Cătălin Măruță au venit cu o idee inedită și au postat numeroase imagini pe rețelele de socializare, așa că fanii s-au bucurat enorm când i-au văzut.

Andra a postat un videoclip pe Tik Tok care a surprins admiratorii. Cântăreața, Cătălin Măruță, dar și cei doi copii pe care îi au împreună, Eva și David, s-au decis să se costumeze în familia Addams. Aceștia și-au luat rolul în serios și au învățat mișcările de la începutul filmului în care apar personajele faimoase.

„Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE.”, a transmis Andra pe Tik Tok.

Andra, dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălin Măruță

Mulți români îi privesc cu admirație pe Andra și Cătălin Măruță pentru căsnicia pe care o au, dar și pentru familia superbă pe care și-au întemeiat-o. Vedeta a povestit care este secretul relației sale, dar și ce sacrificii trebuie să facă un cuplu pentru a reuși să treacă peste provocările de zi cu zi.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând.

Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin.

Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.”, a zis vedeta pentru Viva!.

Andra, sfat de aur pentru cupluri

De asemenea, Andra a mărturisit că există o greșeală uriașă pe care o fac multe cupluri și ajung la despărțire. Cântăreața a explicat că, din când în când, cei care au o relație trebuie să petreacă timp departe unul de celălalt pentru a nu se sufoca.

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire.

Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a adăugat ea.

@andra Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta ♬ original sound – rebecca zamolo

The post Imaginea cu care familia Măruţă a cucerit internetul. Cea mai tare costumaţie de Halloween appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă