Imaginea care o să-l înfurie pe Gigi Becali! Florinel Coman și-a scos „pantera” în oraș și a uitat de mască și de distanțare socială | VIDEO & FOTO EXCLUSIV

3 luni in urmă 1

Florinel Coman nu joacă de aproape două luni și profită din plin de această perioadă în care face doar antrenamente de refacere. „Mbappe de România” și-a scos iubita în oraș, alături de câțiva prieteni. Au stat la o terasă și au uitat de măsurile de siguranță sanitară.

Florinel Coman și-a scos iubita în oraș. A profitat de faptul că serile nu sunt încă foarte reci și au fost la o terasă din București. Locul era deja împodobit pentru sărbători, așa că atmosfera a fost foarte relaxată mai ales că cei care conduc afacerea s-au mișcat rapid și au cumpărat câteva „încălzitoare”.

Atacantul FCSB era însă bine echipat cu o geacă destul de groasă. La fel și iubita lui. Ioana Timofeciuc a fost foarte veselă, semn că îi face mare plăcere compania iubitului, după ce în ultima perioadă a fost surprinsă de mai multe ori singură, prin oraș, la cumpărături. „Pantera albastră” a fost titlul materialului în care Ioana a fost fotografiată pe stradă, îmbrăcată într-un costum mulat.

Florinel și Ioana au stat la masă cu câțiva prieteni și au uitat de măsurile de distanțare socială. Pentru fotbalist nu este deloc o problemă. Favoritul lui Gigi Becali a fost infectat cu noul coronavirus, iar acum este imun. Specialiștii au spus că cei care au trecut prin această luptă produc anticorpi care le pot oferi protecție între cinci și șapte luni. Sunt studii de ultimă oră care susțin că această perioadă poate fi chiar mai lungă.

Florinel Coman revine pe teren în luna decembrie

Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League, și ar fi trebuit să înceapă antrenamentele, cu echipa, în aceste zile. Toni Petrea și Mihai Stoica anunțau cu mare bucurie că problemele s-au terminat pentru atacantul FCSB.

„Florinel urmează programul de recuperare, decurge bine. Am speranța că după pauza competițională să fie din nou cu noi, să fie din nou cu echipa, să se antreneze cu echipa. Avem jucători valoroși. Mă bucur că o parte dintre accidentați și-au revenit, îmi va fi greu să alcătuiesc echipa de start!”, spunea Toni Petrea acum două săptămâni.

În ultimele zile au apărut însă zvonuri potrivit cărora oamenii din staff-ul medical nu vor să riște și au recomandat ca Florinel Coman să nu forțeze. Jucătorul va începe pregătirea cu lotul lui Toni Petrea peste câteva zile și sunt speranțe să fie pe teren la cele mai importante confruntări din luna decembrie când FCSB va înfrunta CFR Cluj, pe 12 decembrie, și CS Universitatea Craiova pe 16 decembrie.

The post Imaginea care o să-l înfurie pe Gigi Becali! Florinel Coman și-a scos „pantera” în oraș și a uitat de mască și de distanțare socială | VIDEO & FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă