Imagine virală cu un stol de vrăbii, surprinsă de clientul unui supermarket: "N-am lăsat pe nimeni să ia coș, să nu le deranjeze, că unele dormeau"

2 zile in urmă 8

Sambata, 15 Ianuarie 2022, ora 08:48

122 citiri

 "N-am lăsat pe nimeni să ia coș, să nu le deranjeze, că unele dormeau"

Câteva poze cu un cârd de vrăbii adăpostite în zona de coșuri a unui supermarket Lidl au devenit virale pe Facebook.

Un client venit dimineața devreme la cumpărături le-a văzut și înduioșat, a renunțat să ia căruciorul de care avea nevoie și a ales să le privească, la fel ca următorii clienți ai magazinului, după cum a relatat acesta într-o postare pe Facebook:

"Azi n-am putut să iau coș să nu le deranjez. M-am pus acolo câteva minute și n-am lăsat pe nimeni să ia coș, să nu le deranjeze, că unele dormeau. Mânce-le tata gura lor!

Mai venea câte un domn sau o doamnă:

-Faceți vă rog loc să iau coș! dar când vedeau păsărelele făceau dintr-o dată liniște…

-Doamne ce dulci sunt!

-Vai ce minunate sunt! Și uite că nu se sperie, nu zboară…

Apoi opreau ei pe alții care doreau coș:

-Sssst!!! Sunt niște păsărele… haideți să vedeți ce dulci sunt. Nu vrem să le speriem…

La un moment dat eram vreo 12-13 persoane care priveam, zâmbind, păsărelele. Nimeni nu se mai grăbea să ia coș și să fugă la cumpărături. Toți făceau liniște, priveau și zâmbeau. Se bucurau ca niște copii.

Oamenii sunt buni, sunt sensibili, sunt minunați. Fiecare are în el o sensibilitate aparte, are iubire… bucurie, frumos… doar că în goana asta nebună și în stresul ăsta cotidian uită… Uităm", a scris acesta pe Facebook.

Citeste si:

 consumatorii trebuie să îşi strângă în braţe animalele de companie sau să mănânce ghimbir

Un furnizor britanic de energie a fost obligat să îşi ceară scuze după ce le-a sugerat clienţilor să îşi strângă în braţe animalele de companie sau să mănânce ghimbir pentru a face...

Marian Vanghelie a scăpat de arest. Instanța a decis plasarea sa sub control judiciar și arestarea a șase inculpați în dosarul achizițiilor supraevaluate

Instanța a respins, vineri noaptea, 14 ianuarie, cererea DNA de arestare preventivă a fostului primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, care este acuzat într-un dosar de corupţie cu prejudiciu...

Adevarul.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă