Imagine rară cu Antonia și Vincenzo Castellano. Cum s-au pozat foștii soți acum, în Italia

1 lună in urmă 32

Antonia a surprins cu cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare. Apare chiar în compania fostului soț, a lui Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale în vârstă de aproape 11 ani, tatăl lui Maya.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, însă după ceva vreme de mariaj s-au despărțit. Ea a venit în România, iar el a rămas în Italia alături de fiica lor, de Maya.

Cei doi au fost în proces ani de zile, divorțul a fost pronunțat abia în 2020. „Da, chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte”, a spus ea pentru viva. Referitor la fiica lor, cei doi foști soți s-au înțeles și în această privință.

Maya Castellano locuiește în Italia, iar mama ei o vizitează cât poate de des. „Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Iată că acum, Antonia și Alex Velea au călătorit în Italia, s-au întâlnit cu fiica ei, dar și cu Vincenzo Castellano, fostul soț, și cu actuala lui parteneră. Cântăreața a postat pe Instagram o imagine, ea cu logodnicul, Vincenzo cu partenera.

Imagine rară cu Antonia și Vincenzo Castellano. Cum s-au pozat foștii soți acum, în Italia

La rândul lui, și Vincenzo a publicat pe Instagram un video. Apare Maya, Antonia, dar și Andreea, femeia alături de care trăiește acum o poveste de iubire.

Imagine rară cu Antonia și Vincenzo Castellano. Cum s-au pozat foștii soți acum, în Italia

Recent, Antonia și Maya au realizat un pictorial împreună. Pentru revista VIVA!, cântăreața a spus ce pasiuni are fata ei.

„Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a declarat artista.

Pe lângă Maya, Antonia mai are doi băieți cu Alex Velea, e vorba de Dominic și de Akim.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă