Imagine IREALA in trafic. S-a urcat in PAT, pe AUTOSTRADA! Gestul de IDIOTENIE care nu trebuie copiat

1 lună in urmă 12

Pe retelele de socializare circula un videoclip incredibil, cu o persoana aflata pe o canapea care e tractata pe autostrada.

E unul dintre cele mai nebunesti gesturi ale inceputului de an, care cu siguranta ca nu trebuie imitat. Imaginea halucinanta a fost surprinsa pe o autostrada din Statele Unite de un sofer care a crezut ca nu vede bine. Astfel, in fata sa a aparut un automobil Honda Odyssey, cuplat la o remorca pe care era o canapea, dupa cum se poate vedea intr-un filmulet postat pe platforma Reddit. 

Pana aici n-ar fi fost nimic senzational, doar ca pe patul respectiv era tolanit un barbat tanar, expus astfel in orice moment la un accident fatal. Conform soferului care a filmat, viteza nu era una foarte mare, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, dar chiar si-asa riscul unei caderi pe carosabil era considerabil.

Aventurierul respectiv pare sa nu fi realizat pericolul, de vreme ce s-a bucurat din plin de experienta, interactionand cu ceilalti participanti la trafic cu zambete si cu semne prietenoase din mana. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă