Ilinca Vandici, înjosită la primul eveniment monden. Era prezentatoare de o lună: „Nu mă cunoșteau”

2 săptămâni in urmă 2

Ilinca Vandici e acum una dintre cele mai cunoscute și cele mai apreciate prezentatoare din România. A moderat multe emisiuni de-a lungul anilor, iar acum e în fruntea show-ului „Bravo, ai stil”. De la începutul carierei își aduce aminte de un moment stânjenitor care a ambiționat-o mult.

Ilinca Vandici nu s-a ferit niciodată să vorbească despre începuturile sale în presă, despre obstacolele pe care le-a întâlnit când avea puțin peste 20 de ani. Spune că toate greutățile de atunci au ajutat-o să devină omul cunoscut de astăzi care moderează una dintre cele mai reușite emisiuni de la Kanal D.

A trăit un moment stânjenitor chiar la începutul carierei, la primul eveniment monden. Era de o lună prezentatoare, dar nimeni nu a recunoscut-o. A fost dată la o parte de la panou, să facă loc altora. Atunci s-a ambiționat și a spus că va deveni atât de cunoscută, încă oamenii își vor dori să o aibă ca invitat la diverse evenimente.

„Pe vremea mea nici audiențele nu erau atât de importante… La începutul carierei mele, pentru mine succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut și a numărului de oameni care te recunoșteau pe stradă! În egală măsură, dorința și ardoarea cu care se băteau fotografii în momentul în care ajungeai la panou, la un eveniment, să te fotografize, spuneau ceva despre succesul tău. O să vă povestesc pățania mea, de la începuturile carierei mele în televiziune.

ilinca vandici cariera 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cred că eram la primul eveniment monden invitată, cam la o luna de când apărusem pe micul ecran în postura de prezentator. Am fost dată la o parte de la panou, pentru că nu mă cunoașteau. La acel moment, am suferit foarte tare și mi-am setat ca obiectiv să ajung atât de cunoscută încât oamenii să își dorească să mă aibă prezentă la evenimente și să își dorească să mă fotografieze. La vremea respectivă, acestea erau instrumentele prin care îți puteai măsura celebritatea.”, a spus vedeta exclusiv pentru viva.ro.

Ilinca Vandici prezintă de ani de zile show-ul „Bravo, ai stil” de la Kanal D, e împlinită cu viața profesională, dar și cea personală. E căsătorită cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă