Ilie Stan, totul despre colaborarea cu Gigi Becali: cum s-a ajuns de la ”faci ce vrei” la ”tu antrenezi, eu fac echipa”

1 lună in urmă 22

  • Cupa României: U Craiova 1948 - Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli Timișoara - Rapid, 21:00, Digi Sport 1

Antrenorul a dezvăluit că, până la partida cu Gaz Metan, 0-0, ultima a sa la FCSB, Gigi Becali nu i-a impus niciodată pe cine să bage în teren, ceea ce a făcut la meciul cu medieșenii, moment în care a decis să plece.

Ilie Stan, totul despre colaborarea cu Gigi Becali

Am avut o perioadă bună și am demonstrat. Am luat echipa de pe locul 10 și am ajuns pe locul doi. Prin jocul echipei, de la o mie de suporteri, în trei luni am jucat cu 50.000. După o singură discuție cu Gigi, am decis să plec.

N-am avut divergențe. Când am plecat, simțeam că e momentul. S-au întâmplat multe lucruri pe care n-o să le spun și-o să le țin doar pentru mine. Eu mai mult fac decât vorbesc, dar, când fac și nu sunt respectat, o să vorbesc.

La un meci cu Gaz Metan, de acasă, la pauză, a venit Narcis (n.r. Narcis Răducan, director sportiv al echipei în acea perioadă) la mine pentru prima dată cu telefonul și scria 'Tatu, Tatu, Tatu, Tatu (n.r. Leandro Tatu, fost jucător la FCSB'.

L-am trimis la încălzire și atunci am zis 'câștig, plec, nu câștig, tot plec'. Am făcut 0-0, după meci am fost la Gigi și i-am spus că nu mai rămân. Eu aveam discuții cu Gigi, mergeam la palat, făceam o strategie, îi explicam cum gândesc eu, era de acord cu majoritatea deciziilor care erau luate de mine”, a declarat Ilie Stan, potrivit GSP.ro.

Cum s-a ajuns de la ”faci ce vrei” la ”tu antrenezi, eu fac echipa”

Ilie Stan a explicat că, în momentul în care a preluat echipa, când situația nu era tocmai favorabilă, Gigi Becali i-a oferit libertate, ceea ce s-a schimbat radical, însă, după ce FCSB a revenit în cursa pentru titlu.

Când eram pe locul 10, 'Ilie, faci ce vrei la echipă', dar când am ajuns pe locul doi, 'tată, de acum sunt 30 de milioane de euro în joc și trebuie să mă bag'. Atunci am renunțat.

'Ești nebun, când m-a adus să mă bat cu CFR-ul, unde pleci?'. 'În ce condiții să rămân?'. 'Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa'. N-am putut și am plecat”, a recunoscut Ilie Stan.

Etichete: ilie stan , gigi becali , antrenor fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă