Ilie Poenaru vrea să mai facă o victimă în Liga 1: „Asta ne dă încredere!”. Ce spune înainte de Academica Clinceni – Astra Giurgiu | VIDEO

1 lună in urmă 2

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Astra Giurgiu și s-a declarat încrezător.

Meciul dintre Academica Clinceni și Astra Giurgiu se va disputa sâmbătă, 27 februarie, de la ora 15:00, pe Stadionul Clinceni Arena, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

În ultimele trei meciuri din Liga 1, Academica Clinceni a obținut o victorie în fața lui FCSB, scor 1-0, și două remize albe cu Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ilie Poenaru, înainte de Academica Clinceni – Astra Giurgiu

„Va fi un meci foarte greu, e o echipă care vine să câștige. Pe ei îi ajută doar victoria în acest moment, într-o mare măsură. Întâlnim o echipă în formă, o echipă care joacă un fotbal foarte bun, cu jucători foarte buni, o echipă bine organizată.

I-am analizat, am lucrat, să sperăm că și noi vom arăta la fel de bine, pentru că venim după trei meciuri grele, în care am jucat cu primele echipe din play-off, meciuri în care nu am pierdut și mai ales că nu am primit nici gol, asta ne dă încredere, ne dă moral foarte bun și e clar că ne dorim să câștigăm acest meci și vom face orice e posibil să îl câștigăm”, a spus Ilie Poenaru, la conferința de presă.

După cele 24 de etape disputate în Liga 1, Academica Clinceni ocupă locul 6, ultimul din play-off, cu 35 de puncte.

The post Ilie Poenaru vrea să mai facă o victimă în Liga 1: „Asta ne dă încredere!”. Ce spune înainte de Academica Clinceni – Astra Giurgiu | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă