Ilie Poenaru și-a dus jucătorii de la Academica Clinceni la clinica lui Alex Bourceanu! Fostul căpitan de la FCSB face legea și acolo: „Vă rog să faceți liniște, băieți!”. Paul Pîrvulescu i-a pus o vorbă bună fostului coleg | FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 2

Academica Clinceni a semnat un parteneriat cu clinica medicală a fostului căpitan de la FCSB, Alexandru Bourceanu, iar jucătorii lui Ilie Poenaru au mers în vizită.

Ilie Poenaru l-a dorit pe Alex Bourceanu la Academica Clinceni, alături de ceilalți foști jucători de la FCSB, Paul Pîrvulescu, Florin Gardoș, Cristi Tănase și Raul Rusescu, însă fostul căpitan al roș-albaștrilor a preferat să pună ghetele în cui.

„Cred că cel mai mult a cântărit faptul că nu eram convins că voi putea redeveni competitiv și atunci a trebuit să iau o decizie tristă pentru mine de a nu continua în fotbal ca jucători…”, a spus Alex Bourceanu, care s-a oprit brusc și a glumit cu jucătorii de la Academica Clinceni: „Vă rog să faceți liniște, băieți! Mulțumesc!”.

Ilie Poenaru și-a dus jucătorii de la Academica Clinceni la clinica lui Alex Bourceanu

Fostul fotbalist speră acum să prospere pe partea de afaceri. Pe lângă restaurantul pe care îl deține, Alex Bourceanu are o clinică, Physio Medical Center, prin care speră să îi ajute pe sportivi cu recuperarea la standarde cât mai înalte.

„Am o relație bună cu o parte dintre jucători, cu cei cu care am fost coleg, și cu o parte dintre cei din conducere, pentru că îi cunosc. E o oportunitate foarte bună pentru clinică. Sper ca noi să ne facem treaba foarte bine și să aducem jucătorii pe teren cât mai repede și acest contract care durează până la vară să se prelungească. Obiectivul nostru este ca Academica Clinceni să fie mulțumită de serviciile pe care noi le oferim”, a spus Alex Bourceanu.

Paul Pîrvulescu era deja client fidel al lui Alex Bourceanu și i-a pus o vorbă bună fostului său coleg de la FCSB.

„Eu sunt de-ai casei aici. De fiecare dată când am venit o problemă am venit cu mare drag, pentru că am știut că o să fiu bine. Au echipă de profesioniști, au toate condițiile. Iar legat de parteneriat, cu siguranță e ceva îmbucurător, aveam nevoie”, a spus și Paul Pîrvulescu.

Antrenorul Ilie Poenaru s-a declarat și el încântat de acest parteneriat și speră că îl va ajuta în contextul recuperării mai rapidă a jucătorilor după accidentări și nu numai.

„Până acum noi nu am beneficiat de o astfel de recuperare și se mai dau tot felul de verdicte și putem greși cu anumiți jucători. Prezintă foarte mare încredere Alex Bourceanu. Ofertă i-am făcut anul trecut parcă, dar a decis să nu mai continue ca jucător. Vom vedea (n.r. dacă îl va coopta în staff, ca antrenor secund). Deocamdată el face o treabă foarte bună aici”, a spus Ilie Poenaru.

The post Ilie Poenaru și-a dus jucătorii de la Academica Clinceni la clinica lui Alex Bourceanu! Fostul căpitan de la FCSB face legea și acolo: „Vă rog să faceți liniște, băieți!”. Paul Pîrvulescu i-a pus o vorbă bună fostului coleg | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă