Ilie Poenaru, necruțător după eșecul clar cu CFR Cluj. Vedetele din lot, luate la țintă: "O să iau măsuri și văd ei!"

2 săptămâni in urmă 16

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a avut un discurs dur după înfrângerea echipei sale. Tehnicianul s-a arătat nemulțumit de atitudinea lor și a recunoscut că victoria lui CFR Cluj este pe deplin meritată.

Ilie Poenaru, necruțător după eșecul clar cu CFR Cluj: "O să iau măsuri și văd ei!"

Antrenorul a avut un mesaj și pentru jucătorii cu experiență din lotul său, cerându-le să nu se mulțumească cu simpla prezență în play-off.

"Sunt mai mult supărat pe maniera de joc decât de înfrângere. 3-0 e un scor destul de mare. Niște greșeli... credeam că le-am eliminat, dar luăm goluri prea ușor. Ne-au dominat, au meritat victoria. Dezamăgirea este că nu am jucat. Le-am cerut să jucăm de la egal, să avem ocazii. Nu meritam nimic în această seară, sincer. Și dacă era un rezultat de egalitate, era nemeritat. La pauză trebuia să fie 3-0, la ce ocazii clare au avut. Nu ne-am concentrat la acest joc, nu ne-am prezentat așa cum trebuia, le-am atras atenția și în vestiar și le-am spus că nu sunt mulțumit de nimic în această seară. 

La pauză am avut o ședință mai dură și le-am cerut să jucăm altceva, pentru că nu-mi place și n-am venit aici să ne lăsăm dominați. Am început bine repriza a doua, am avut două ocazii destul de bune, dar ușor-ușor ne-am retras și i-am dat șansa adversarului să înscrie.

E o diferență mare. CFR e o echipă care știe să gestioneze momentele, a jucat an de an în cupele europene și știe să gestioneze aceste momente. Am și eu un vestiar destul de greu, iar lucrul ăsta vreau să se vadă. Dacă ne-am făcut treaba și s-a văzut în campionatul regulat, vreau să se vadă și acum. Eu nu accept înfrângerile astea dureroase. Vreau să joace. Dacă nu, o să iau măsuri și o să vadă ei mai departe.

E un prim meci, am văzut cu cine avem de face. Jucătorii trebuie să-și schimbe atitudinea, gândirea și să se prezinte altfel la meciul următor", a spus Poenaru, după meci.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0

Etichete: liga 1 , cfr cluj , academica clinceni , ilie poenaru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă