Ilie Poenaru, mesaj dur după ce Radu Petrescu l-a făcut „pușcărie de fotbalist” pe Gardoș. „Nu ne mai tratați de sus, nu mai fiți aroganți!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

3 luni in urmă 17

Ilie Poenaru, antrenorul lui Academica Clinceni, a transmis un mesaj dur în cadrul emisiunii ProSport LIVE după ce arbitrul Radu Petrescu l-a făcut „pușcărie de fotbalist” pe Florin Gardoș.

Academica Clinceni s-a impus în fața celor de la FC Viitorul, scor 1-0, în etapa 11 din Liga 1, iar centralul Radu Petrescu s-a aflat într-un conflict cu Florin Gardoș, fotbalist pe care l-ar fi jignit în timpul partidei.

Ilie Poenaru a comentat în legătură cu reacția arbitrului Radu Petrescu la adresa lui Florin Gardoș și susține că jucătorii și antrenorii din Liga 1 nu primesc respect din partea arbitrilor.

Ilie Poenaru, mesaj dur după ce Radu Petrescu l-a făcut „pușcărie de fotbalist” pe Gardoș

„Dacă tu ai auzit asta, atunci înseamnă că așa a fost… Eu vreau să mă abțin, dar Florin Gardoș era dezamăgit la final de meci. Noi avem momente când le iertăm greșelile, dar să aibă decența să ne trateze frumos și să ne vorbească frumos.  Nu ne mai tratați de sus, nu mai fiți aroganți cu noi, pentru că greșelile cele mai mari le fac ei. A arbitrat meciuri din străinătate și a fost foarte bun, la fel și la noi, dar s-a văzut o aroganță, ne-a tratat de sus. Suntem oameni.

Nu ai cum să te comporți așa cu un jucător de națională, un jucător care a jucat pe unde a jucat. Nu poți să te comporți în maniera asta. Noi am mai făcut sesizări, dar nu sunt luat în seamă. Nu e vorba doar de Clinceni. E o necunoscută și pentru noi. Asta e, nu mai contează, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Ilie Poenaru pentru ProSport LIVE.

The post Ilie Poenaru, mesaj dur după ce Radu Petrescu l-a făcut „pușcărie de fotbalist” pe Gardoș. „Nu ne mai tratați de sus, nu mai fiți aroganți!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă