Ilie Poenaru, fericit după remiza dintre Academica Clinceni și Dinamo: „Nu și-au creat cine știe ce ocazii!”. Ce spune despre lipsa licenței PRO

2 luni in urmă 1

Academica Clinceni a remizat cu Dinamo, 1-1, în etapa 15 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de elevii lui. În plus, acesta a vorbit despre faptul că nu deține licența PRO de antrenor.

Golurile partidei au fost marcate de Paul Anton respectiv Tsvetelin Chunchukov.

Academica Clinceni se află pe locul 5 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute, după 15 meciuri jucate.

Ilie Poenaru, fericit după remiza dintre Academica Clinceni și Dinamo

Antrenorul Academicii Clinceni spune că este mulțumit cu rezultatul obținut de elevii lui. Acesta este de părere că, în repriza a doua, dinamoviștii nu și-au creat ocazii importante, cu excepția golului.

„Ne doream toate cele trei puncte, dar, după aspectul jocului, e ok un punct. Trebuie să felicit jucătorii că am reușit să revenim în fața lui Dinamo. În repriza a doua, în afară de gol, ei nu și-au creat cine știe ce ocazii.

Cred că suntem echipa surpriză, o surpriză plăcută. Este meritul jucătorilor, pentru că vor să facă performanță. Toate aceste lucruri se văd atunci când ai un grup puternic și liniște din partea conducerii. Media salariilor este sub 5.000. Puțin, dar la timp”, a declarat Ilie Poenaru, după meci.

În plus, Ilie Poenaru a vorbit și despre faptul că nu deține licența PRO de antrenor. Tehnicianul susține că „nu actul antrenează” și că toată strategia de la Academica Clinenci este creată de el.

„Nu cred că un act rezolvă problema din teren, pentru că nu pui actul să antreneze. Este vorba de om. Tot ceea ce este vorba de strategie vine de la bine. Este multă seriozitate din partea tuturor, iar liniștea care este la echipă ne dă șansa să lucrăm pe mai departe”, a mai spus Ilie Poenaru.

The post Ilie Poenaru, fericit după remiza dintre Academica Clinceni și Dinamo: „Nu și-au creat cine știe ce ocazii!”. Ce spune despre lipsa licenței PRO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă