Ilie Poenaru exultă după ce Gaz Metan a învins-o pe Chindia în prelungiri: „Sunt dator cu o masă jucătorilor!”. Ce spune antrenorul despre play-off

3 săptămâni in urmă 14

Ilie Poenaru era tot numai un zâmbet la interviurile de după Chindia – Gaz Metan 0-1, după ce elevii săi au reușit să se impună grație unui gol marcat în ultimele secvențe.

Gaz Metan Mediaș a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Chindia Târgoviște grație golului reușit de Matricardi în minutele suplimentare. Cu toate că au evoluat în inferirotate numerică după eliminarea lui Gabriel de Moura din minutul 64, sibienii nu au cedat, iar în prelungiri au dat lovitura și și-au asigurat toate punctele.

Antrenorul, care pe 11 noiembrie va împlini 45 de ani, spune că îi va scoate pe jucători la masă pentru acest cadou frumos făcut înainte de ziua lui de naștere.

Ilie Poenaru și-a felicitat jucătorii

Antrenorul Ilie Poenaru le-a transmis felicitări fotbaliștilor lui, care au reușit să obțină victoria în minutele de prelungire, cu toate că erau de aproape o jumătate de oră în inferioritate numerică. Tehnicianul s-a declarat complet mulțumit după acest meci, mai ales deoarece elevii lui au arătat determinarea pe care și-o dorește.

„Sunt dator cu o masă (n.r. jucătorilor), o să o primească săptămâna viitoare. Eu cred că este meritat, pentru că am muncit, am dat dovadă de caracter și de multă concentrare. Ce îmi doresc cel mai mult e atitudinea, pe care azi au avut-o. În 10 oameni am reușit să marcăm dintr-o fază fixă, dar important e că am luat aceste trei puncte, și jucătorii trebuie felicitați”, a declarat Ilie Poenaru.

Antrenorul lui Gaz Metan recunoaște că visează la o clasare cât mai bună, dar avertizează că lucrurile trebuie luate pas cu pas. „Nu vreau să vorbesc despre playoff. Am preluat o echipă din mers, a trebuit să se adapteze la cerințele mele. Se pare că au înțeles. Subconștientul lucrează și ne gândim numai sus, dar trebuie să luăm meciurile rând pe rând”, a mai spus Ilie Poenaru.

The post Ilie Poenaru exultă după ce Gaz Metan a învins-o pe Chindia în prelungiri: „Sunt dator cu o masă jucătorilor!”. Ce spune antrenorul despre play-off appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă