Ilie Poenaru: „Este înfrângerea mea”

6 zile in urmă 14

18 September 2022 10:40

Scris de Leo Sfâra

ARAD. La finalul meciului cu Hermannstadt, antrenorul echipei UTA, Ilie Poenaru a spus:

„Părea un meci echilibrat, am crezut că așa se și termină. Un meci echilibrat, în care nimeni nu merita mai mult. Asta este Hermannstadt, de trei etape câștigă în minutul 90. Norocul a fost din nou de partea lor. Norocul ți-l faci cu mâna ta. Merită felicitări, bravo lor, nu întâmplător sunt neînvinși, au partitura lor, știu foarte bine ce au de făcut.

Problema este la noi. Nu am avut atitudinea la care mă așteptam, nu ne-am creat ocazii. Nu puteam să avem pretenții la mai mult de atât. Am fost lenți, previzibili. Nu ne-am mișcat. Le-am atras atenția că nu sunt ok, dar după ce au bătut Botoșani, au crezut că va fi ușor cu Sibiul.

Le-am atras atenția, le-am arătat pe video, am analizat. E și vina mea, mi-o asum. Este înfrângerea mea. Poate trebuia să fac niște modificări în primul unsprezece. Astea sunt problemele noastre interne pe care le-am discutat acum cu ei. Am pierdut niște puncte importante, niște puncte care ne asigurau o oarecare liniște în această întrerupere de campionat”.

De cealaltă parte, tehnicianul lui Hermannstadt, Marius Măldărășanu a declarat:

„Cum spuneam mai devreme, nebunie! Asta spuneau băieții, că meciurile următoare probabil adversarii nu vor mai ataca pe final. Dar îi felicit încă o dată, au crezut în șansa lor. Să fim sinceri, singura ocazie a lui UTA a fost chiar faza de dinaintea golului. Jocul nostru a fost foarte bun. UTA e o echipă periculoasă la fazele fixe, dar cred că am controlat jocul în mare parte. Până la urmă, așa a vrut Dumnezeu. Visăm și e normal, și jucătorii mă bucur că au căpătat o încredere foarte mare. Că vom ajunge pe locul 2, da, trebuie să fim realiști, nu se gândea nimeni. Dar cred că e un loc meritat și ca joc, și ca spirit de echipă”.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă