Ilie Poenaru, după punctele pierdute în prelungiri contra lui Ionuț Chirilă: „A dat un gol, dar apoi nu ai voie să faci așa ceva!”

1 lună in urmă 23

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021, 19:28 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 19:28

Ilie Poenaru (40 de ani) nu a fost deloc mulțumit de remiza pe care formația sa, Gaz Metan, a întregistrat-o în compania celor de la Academica Clinceni, scor 1-1. 

Gaz Metan a pierdut două puncte importante în prelungirile partidei cu Clinceni. A primit gol pe o greșeală flagrantă de marcaj. Ilie Poenaru nu a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi.

Ilie Poenaru, după Gaz Metan - Academica Clinceni 1-1: „Suntem în mare suferință”

„Din păcate, pierdem două puncte mari. Două echipe pragmatice, care s-au tatonat. Noi crispați, ne-am rezumat să stăm în 0-0, să așteptăm o fază fixă sau o execuție.

Suntem în suferință mare, nu știm să gestionăm. Puteam să închidem meciul, Irobiso a dat un gol de încredere, dar apoi în situație de 1 contra 1 cu portarul nu ai voie să faci așa ceva în condiții de superioritate.

Nu a dat nici gol, nu a dat nici în fața porții unde așteptau ceilalți colegi, era minutul 91, închideai jocul și la revedere. Ca să fim sinceri și realiști, este un scor echitabil, nimeni nu merita să câștige.

E un gust amar, sunt puncte mari după care vom plânge mai târziu. Au plecat jucători importanți, Valente, Cardoso, făceau diferența exact în meciuri ca acestea. Cei de acum nu se regăsesc, au nevoie de mai multă încredere, le lipsește golul”, a spus Ilie Poenaru după Gaz Metan - Clinceni, potrivit digisport.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Ionuț Chirilă, încrezător după ce echipa sa a evitat înfrângerea la ultima fază: „Important este că jucăm, că facem o propagandă bună fotbalului”

Săpunaru a izbucnit la conferință: „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!” + cum a glumit la final

Playtech: Gică Hagi, în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă