Ilie Poenaru, detalii mai puțin știute despre surpriza Academica Clinceni! Cum îi ține sub control pe liderii din vestiar. „Tai în carne vie!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

3 luni in urmă 13

Academica Clinceni a produs surpriza în sezonul 2020 – 2021 și după 11 etape se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, iar Ilie Poenaru a dezvăluit pentru ProSport LIVE detalii mai puțin știute despre echipa sa.

Ilie Poenaru a dezvăluit pentru ProSport LIVE cum îi controlează pe liderii din vestiarul lui Academica Clinceni și susține că vedetele precum Cristi Tănase, Florin Gardoș sau Raul Rusescu știu că el taie în carne vie la echipa din Clinceni.

Totodată, Ilie Poenaru a explicat și care este rolul liderilor din vestiarul grupării din Clinceni și cum l-au ajutat ca să ducă echipa până în zona de play-off a Ligii 1 după victoria cu Viitorul, scor 1-0.

Ilie Poenaru, detalii mai puțin știute despre surpriza Academica Clinceni

„Realizăm multe lucruri frumoase, iar asta se datorează muncii depuse și a seriozității. Avem o conducere care își face treaba așa cum trebuie. Nu ne-am propus să ajungem atât de repede în play-off, dar prin munca depusă, jocul prestat suntem acolo și merităm. Eu cred că jocul nostru arată destul de bine și rezultatele sunt pe măsură. În primele 10 etape am jucat cu echipele din play-off-ul anului trecut, de 8 etape nu primim gol. Stăm mai bine ca și lot, e mult mai bun, avem dubluri pe posturi și există echilibru. Îmi este foarte greu să aleg un prim 11. La mine nu există titulari și rezerve.

Jucătorii cu experiență aduc un plus în vestiar și am o relație foarte bună cu ei. Ei înțeleg dorințele mele și se supun. Ei au fost disciplinați și serioși, iar de asta au făcut performanță. Le cunosc caracterul foarte bine și nu e foarte greu. Le-am zis că eu decid, iar ei sunt căpitanii mie cu care colaborez, mă sfătuiesc, dar voi tăia în carne vie dacă e nevoie. Ei trebuie să îmi țină vestiarul, să fie un grup bun, lucru care se întâmplă acum. Sunt ca niște frați. Am un vestiar greu”, a spus Ilie Poenaru pentru ProSport LIVE.

 

The post Ilie Poenaru, detalii mai puțin știute despre surpriza Academica Clinceni! Cum îi ține sub control pe liderii din vestiar. „Tai în carne vie!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă