Ilie Poenaru, cu moralul la pământ! Academica Clinceni este în criză profundă: „A apărut frica! Suntem toți vinovați”

2 luni in urmă 37

Academica Clinceni a început cum nu se poate mai prost acest sezon, a pierdut și cu Voluntari, scor 0-1, iar Ilie Poenaru știe de ce echipa sa a pierdut un nou meci în Liga 1.

Tehnicianul care i-a dus pe ilfoveni în play-off a vorbit despre un „blocaj mental” și crede că doar un succes poate rezolva problemele formației din Clinceni.

Tehnicianul Academicii Clinceni era negru de supărare la finalul jocului cu FC U Craiova, despre care spune că a fost câștigat meritat de formația lui Adrian Mutu, însă de aceasta dată și-a schimbat puțin discursul, după ce a făcut schimbări în formula de start.

Ilie Poenaru, la pământ după Voluntari – Clinceni 1-0: „Suntem toți vinovați!”

Ilie Poenaru și-a dat seama că fotbaliștii Academicii și-au pierdut complet încrederea și nu mai reușesc să ia nici măcar un punct, chiar dacă domină meciul.

„Nu e ușor, după atâtea înfrângeri s-a creat un blocaj mental, a apărut frica de a nu pierde, se reflectă în jocul nostru. Ne-au surprins doar faza fixă de la golul lui Nemec, dar nici noi nu am accelerat, nu am pus presiune, am așteptat doar greșeala lor. E un start dificil, trebuie să depășim acest blocaj mental.

Am făcut schimbări în primul 11, dar apar nesincronizări, apar greșeli la fiecare meci. Nu tai în carne vie, dar sunt măsuri interne, suntem toți vinovați în frunte cu mine. Doar o victorie ne poate debloca. Jucătorii au calitate, am și dominat, dar teama de a nu greși ne-a adus aici”, a spus Ilie Poenaru.

The post Ilie Poenaru, cu moralul la pământ! Academica Clinceni este în criză profundă: „A apărut frica! Suntem toți vinovați” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă