Ilie Poenaru bagă spaima în „granzii” din Liga 1! Declarație îndrăzneață după ce s-a calificat în play-off: „Îmi spuneau că vor să câştige fiecare meci!”

3 săptămâni in urmă 10

Academica Clinceni este surpiza acestui sezon de Liga 1, reușind, în premieră, să se califice în play-off. Iar Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, are planuri mari cu formația ilfoveană.

Academica Clinceni a promovat, în 2019, în Liga 1.

În prezent, formația ilfoveană se află pe locul 5 din play-off, cu 22 de puncte.

Ilie Poenaru, declarație îndrăzneață după ce s-a calificat în play-off-ul din Liga 1

Tehnicianul, în vârstă de 44 de ani, susține că Academica Clinceni nu se va relaxa, odată cu accederea în play-off, și va încerca să câștige fiecare meci. Ba mai mult, acesta situează Academica Clinceni la nivelul celor de la FC Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe, echipe mai bine cotate decât formația ilfoveană.

„E departe de noi gândul de a ne relaxa, am un vestiar greu, care îşi doreşte. Asta au vrut, după turul campionatului aveam doar două înfrângeri şi ne băteam la play-off. Din discuţiile avute cu ei în acest retur îmi spuneau că vor să câştige fiecare meci şi să vadă unde pot ajunge.

Încercăm să câştigăm cât mai multe puncte şi la final o să vedem unde suntem. Din punctul meu de vedere, fără falsă modestie sunt fotbalistic la nivelul celor de la Sepsi şi FC Botoşani. Plecăm cu cele două la egalitate, iar cu Craiova şi FCSB vom juca, mai ales că le-am bătut.

CFR e singura din primele şase pe care nu am reuşit să o batem. E foarte greu să vorbim de o favorită la titlu, mai ales că nu este distanţă de puncte”, a declarat Ilie Poenaru, la Look Sport.

The post Ilie Poenaru bagă spaima în „granzii” din Liga 1! Declarație îndrăzneață după ce s-a calificat în play-off: „Îmi spuneau că vor să câştige fiecare meci!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă