Ilie Poenaru a răbufnit! Adevărul despre presupusa prietenie dintre Academica Clinceni și FCSB: „Mă deranjează aceste lucruri!”

4 săptămâni in urmă 13

Academica Clinceni a reușit să se califice, în premieră, în play-off-ul Ligii 1, însă mai multe cluburi din Liga 1 susțin că formația ilfoveană ar avea anumite înțelegeri cu FCSB. Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, a avut o reacție dură pe seama acest speculații apărute în spațiul public.

Academica Clinceni a promovat, în 2019, în Liga 1.

În prezent, formația ilfoveană se află pe locul 5 din play-off, cu 22 de puncte.

Ilie Poenaru, despre presupusa prietenie dintre Academica Clinceni și FCSB

Tehnicianul, în vârstă de 44 de ani, susține că între Academica Clinceni și FCSB nu mai există nicio legătură, din momentul în care echipa ilfoveană a promovat în primul eșalon.

Pe când Academica Clinceni se afla în Liga 2, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a implicat la formația ilfoveană, împrumutând mai muți jucători de la FCSB, cărora le-a suportat salariile.

„M-a supărat şi încă mă supără. Vedem că se discută pe reţelele de socializare că noi şi Botoşaniului le-am dat FCSB-ului… deja are asigurate 12 puncte. Am citit declaraţia domnului Cârţu în care spunea dânsul că poate să scrie acum pe un bileţel cine va fi campioană. Şi am înţeles unde bate dânsul. Mă deranjează aceste lucruri.

Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci la Liga 2, cu jucătorii pe care ni i-au împrumutat şi i-au şi plătit, dar aici a fost o implicare a lui Vasi Geambazi. Iar de atunci şi până în prezent noi n-am mai avut nicio legătură cu FCSB-ul. Nu am avut şi nici nu o să mai avem.

Să mă ierte Dumnezeu, dar, dacă avem o relaţie bună cu cineva de la FCSB, cum am o relaţie bună cu CFR Cluj, cum am o relaţie bună cu Marius Croitoru de la Botoşani, acum ce facem, ne împărţim punctele? Una e să ai o relaţie bună şi alta e pe teren. În cariera de antrenor, nu fac aşa ceva”, a declarat Ilie Poenaru, la Look Sport.

The post Ilie Poenaru a răbufnit! Adevărul despre presupusa prietenie dintre Academica Clinceni și FCSB: „Mă deranjează aceste lucruri!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă