Ilie Năstase va petrece Crăciunul într-un loc special! Fostul mare sportiv se reface după coronavirus într-un mod inedit | SPECIAL

3 săptămâni in urmă 17

Considerat cel mai valoros jucător român de tenis al tuturor timpurilor, Ilie Năstase, a ales ca în acest an să petreacă Crăciunul intr-un loc drag sufletului său.

În decursul carierei sale, Ilie Năstase a câştigat 64 de turnee ATP la simplu şi 45 la dublu. A câştigat de patru ori Turneul Masters, în 1971, 1972, 1973, 1975; US Open în 1972 şi 1975; French Open în 1970 şi 1973; Wimbledon în 1973.

A jucat 18 ani pentru echipa de Cupa Davis a României, câştigând 109 meciuri. În 1970, Ilie Năstase a intrat în rândul celor 20 cei mai buni jucători de tenis din lume.

Ilie Năstase va petrece Crăciunul intr-un loc special! Fostul mare sportiv se reface după coronavirus intr-un mod inedit | SPECIAL

Ilie Năstase, alături de soția Ioana, a ales să petreacă sfârșitul de an în Bucovina.

„De Crăciun voi fi împreună cu soția în Bucovina. Este o zonă a României pe care o iubesc foarte mult

Nu este pentru prima dată când mergem acolo. De fiecare dată când mergem acolo, ne simțim foarte bine. Este o zonă în care se respectă toate datinile Crăciunului.

Vom aștepta și noi colindătorii ca toată lumea. Sigur că le vom oferi portocale sau cozonaci. Vor primi și bani”, a precizat Ilie Năstase pentru Prosport.

S-a apucat de gimnastică din cauza covidului!

Ilie Năstase a păcălit o dată coronavirusul 

În urmă cu mai bine de o lună fostul număr unu ATP a trecut și el prin coronavirus. Virusul l-a obligat să se interneze în spital unde a stat peste o săptămână și jumătate.

„Important e că acum sunt bine. Nu mai am nici un fel de problemă. Post covid merg la sală, la Stejarii, unde în fiecare zi fac gimnastică. Am avut organismul slăbit și a trebuit să recuperez”, a mai spus Ilie Năstase, care-și dorește un an 2022, fără pandemie.

„Sper să scăpăm de pandemia asta. Să nu mai avem nici un fel de problemă cu acest virus”, a încheiat el.

The post Ilie Năstase va petrece Crăciunul într-un loc special! Fostul mare sportiv se reface după coronavirus într-un mod inedit | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă