Ilie Năstase şi Ioana s-au împăcat iar? Cum au fost surprinși cei doi FOTO (exclusiv)

2 săptămâni in urmă 9

Ce se întâmplă în cuplul format din Ilie și Ioana Năstase după ce bruneta a lăsat să se înțeleagă că sunt din nou la un pas de divorț? Cum au fost surprinși cei doi soți? Fanii sunt surprinși de ipostază după zvonurile auzite.

Cum au fost surprinși Ilie și Ioana Năstase?

Deși fanii au crezut că Ilie Năstase are în sfârșit parte de un mariaj fără controverse și scandal, nu a fost să fie nici cu Ioana. Cei doi au ajuns la certuri chiar la scurt timp înainte să spună DA în fața ofițerului stării civile, ulterior au venit în prim-plan episoade violente asupra brunetei.

Cea din urmă a postat cu câteva săptămâni în urmă un mesaj în care lăsa să se înțeleagă că se scrie ultima filă din povestea alături de marele tenismen, dar acum îi vedem din nou împreună.

Povestea lor de dragoste cu năbădăi nu se termină aici, deși fanii cuplului au crezut acest lucru datorită solicitărilor de divorț înaintate chiar de vedetă. Amintim că bruneta anunța pe rețelele de socalizare că pune capăt căsniciei sale, ulterior pe 21 octombrie a depus din nou actele de divorț la judecătoria Constanța.

„Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele…”

 „Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine”, a fost mesajul postat de Ioana.

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a fost mesajul de pe Facebook al vedetei.

Cei doi au fost surprinși acum ca doi porumbei în mașina condusă de fostul tenismen. Ilie Năstase a condus-o cu grijă pe Ioana până în parcarea mall-ului Băneasa. Bărbatul nu a scăpat-o deloc din ochi în timp ce aceasta și-a mutat și ea mașina.

The post Ilie Năstase şi Ioana s-au împăcat iar? Cum au fost surprinși cei doi FOTO (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă