Ilie Năstase și Ioana, împăcarea anului? Cei doi au ieșit iar împreună și toată lumea a fost uimită | FOTO EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 30

Ilie Năstase și Ioana au șanse să fie iar împreună. Fostul mare jucător de tenis a fost surprins alături de cea care s-a plâns de multe ori de comportamentul acestuia și era hotărâtă să divorțeze.

Cei doi au plecat împreună de la un centru comercial cunoscut din Capitală: Ilie Năstase conducea limuzina, în timp ce Ioana se afla alături de acesta, pe scaunul din dreapta.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori: cu Dominique Grazia (1972), Alexandra King (1984), Amalia Teodorescu (2004), Brigitte Sfăt (2013) și Ioana Simion, alături de care era oficial din vara lui 2020.

S-au împăcat Ilie Năstase și Ioana Năstase? Cei doi, surprinși iar împreună

Deși Ilie Năstase și Ioana au tot fost implicați în scandaluri, iar femeia era hotărâtă să divorțeze, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Cei doi au surprins pe toată lumea după ce au fost împreună la un mall cunoscut din nordul Capitalei, semn că relațiile ar putea să fie iar bune.

Fostul mare jucător de tenis și-a tatuat numele soției, la 75 de ani.

„Așa a simțit el. Nu i-a spus nimeni să-și facă acel tatuaj. Prima dată am crezut că este făcut cu pixul, apoi mi-am dat seama că este mai de-adevăratelea. Mi-a spus că așa a simțit el, că eu merit să fiu…Vreți să vă spun adevărul? A spus că vrea să meargă pe lumea cealaltă cu acel tatuaj. Asta îmi spune tot timpul. Nu știu dacă este cea mai mare dovadă de dragoste”, spunea Ioana Năstase.

The post Ilie Năstase și Ioana, împăcarea anului? Cei doi au ieșit iar împreună și toată lumea a fost uimită | FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă