Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana! "Chiar am ieşit la masă. ... Mi-a spus că îmi vor rămâne cadourile"

3 săptămâni in urmă 1

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Relaţia tensionată dintre cei doi s-a normalizat în ultima perioadă şi nu ar fi exclus să fim martorii unei noi împăcări surprinzătoare!

În aprilie 2019, Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au cununat civil la Hârşova şi au produs mare rumoare în presa internaţională, iar pe 6 iunie 2020 cei doi s-au căsătorit, la Techirghiol. Naşi le-au fost Ioana şi Ciprian Marica.

După incidentul neaşteptat din 8 ianuarie 2021, în care Ioana a sunat la 112 şi a acuzat că a fost agresată fizic şi verbal, doamna Năstase a depus şi actele de divorţ la Tribunalul din Hârşova.

Susţine că a dorit o despărţire la notar, dar că fostul număr 1 mondial a refuzat o astfel de înţelegere şi a ameninţat-o că-i ia cadourile de circa 400.000 de euro pe care i le-a făcut.

Galerie Foto

Ilie Năstase şi Ioana au ieşit la masă, iar doamna Năstase spune că îi vor rămâne cadourile de circa 400.000 de euro

"Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. 

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta.

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.

Printre altele, Ilie Năstase i-a oferit soţiei lui o maşină de 150.000 de euro, un apartament de 250.000 de euro şi o verighetă de aproximativ 100.000 de euro.

Ioana divorțează de Ilie Năstase: "Sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență"

"Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate.

În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez", a declarat Ioana Nastase în momentul în care a înaintat actele de divorţ.

Etichete: ilie nastase , divort ilie nastase , ioana nastase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă