Ilie Năstase, replică dură după cazul Novak Djokovic – Australia: „El nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta?”

2 săptămâni in urmă 15

Novak Djokovic, numărul unu mondial ATP, a contestat în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară. Totul a plecat de la faptul că sârbul nu a primit viza de intrare în Australia.

Djokovic a fost blocat pe aeroport și acum e într-un hotel de carantină din Melbourne. Avocații săi au reușit să obțină suspendarea măsurii de expulzare, dar decizia finală se va lua luni.

Multiplul campion a criticat în mod repetat vaccinarea obligatorie – nu se știe dacă e vaccinat sau nu anti-Covid – și pentru a putea evolua la Australian Open primise o derogare din partea medicilor.

Ilie Năstase, replică dură după cazul Novak Djokovic – Australia: „El nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta?”

Totul s-a transformat într-un scandal diplomatic, iar președintele Serbie a intervenit după ce Djokovic a fost reținut în Australia: „Opriți hărțuirea celui mai bun tenismen din lume”.

Australian Open, trofeu deținut de sârb, începe la data de 17 ianuarie și se încheie la 30 ianuarie.

„De ce s-a dus acolo? Nu știu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Nu-i dai voie… Dacă așa-i regula pentru toata lumea”, a spus Ilie Năstase pentru Pro TV.

Din câte se pare, alți trei jucători nevaccinați, care nu și-au dezvăluit situația medicală, au pătruns fără probleme în Australia. „Viza prezentată de Novak Djokovic la sosirea în Australia este aceeași folosită de alți trei jucători de tenis care au primit deja permisiunea să intre în țară” susțin cei de la Reuters, care citează surse apropiate organizatorilor Australian Open.

Bineînţeles, nu îmi place situaţia care s-a întâmplat. Dar în acelaşi timp el ştia condiţiile cu multe luni înainte aşa că a luat propria decizie – Rafael Nadal, despre Novak Djokovic

 

 

 

 

 

 

The post Ilie Năstase, replică dură după cazul Novak Djokovic – Australia: „El nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă