Ilie Năstase nu înțelege strategia lui Novak Djokovic, care poate fi expulzat din Australia. “De ce s-a dus acolo?”

1 săptămână in urmă 21

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Djokovic așteaptă decizia instanței, într-un hotel din Melbourne

Ilie Năstase (75 de ani), fost lider mondial ATP, nu înțelege de ce Djokovic a călătorit în Australia, având în vedere că nu este vaccinat împotriva noului coronavirus.

Tenismenul sârb este obligat să stea într-un hotel de carantină din Melbourne până luni, 10 ianuarie, după ce Tribunalul Federal din Melbourne a anunțat că audierea completă în acest caz a fost programată pentru acea zi.

"De ce s-a dus acolo...? Nu știu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Nu-i dai voie... Dacă așa-i regula pentru toata lumea", a spus Ilie Năstase pentru Pro TV.

Djokovic, recordmen la Australian Open

Novak Djokovic (34 de ani) este campionul en titre de la Australian Open și deține un număr record de titluri la Melbourne – nouă.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Australian Open 2022 este programat în perioada 17-30 ianuarie. Organizatorii au anunțat că toţi jucătorii care vor să participe trebuie să fie vaccinaţi cu ambele doze împotriva COVID-19.

“La mulți ani tuturor! Vă urez sănătate, iubire și fericire în fiecare moment și sper să iubiți și să respectați toate ființele de pe această planetă minunată. Am petrecut timp de calitate alături de persoanele iubite, iar acum mă îndrept către Australia, cu o scutire pentru a putea juca”, a scris Novak Djokovic pe Instagram.

La Australian Open 2022, Novak Djokovic ar putea să câștige trofeul de Mare Șlem cu numărul 21 din carieră, un record.

Etichete: novak djokovic , australia , ilie nastase , australian open , melbourne

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă