Ilie Năstase îl desființează pe Djokovic: "S-a dus cu scutiri false, credea că e în Balcani!"

2 săptămâni in urmă 22

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 08:11

208 citiri

 "S-a dus cu scutiri false, credea că e în Balcani!"

Novak Djokovic rămâne în continuare un personaj principal al ultimelor zile, iar astăzi vom afla verdictul în cazul său din partea unui judecător australian.

Între timp, Ilie Năstase a declarat pentru Fanatik că Novak Djokovic a procedat total greșit atunci câmd a plecat spre Australia fără să fie vaccinat.

  • „Eu nu îl înţeleg pe Djokovic. Nu mă poziționez de nicio parte în acest conflict, dar cum să te urci în avion, când ştii că nu ai ce căuta în Australia nevaccinat? Cine l-a sfătuit să se ducă i-a făcut mult rău. Foarte mult rău. Cum să te urci în avion şi să mergi acolo când tu ştii foarte bine că nu ai ce căuta la turneu dacă nu ţi-ai făcut vaccinul?
  • La ce te aşteptai? Că o să te lase să intri doar că tu eşti Djokovic? Oamenii din Australia se iau după lege. Că la noi, în Balcani, şi-ar fi schimbat părerea de la o zi la alta, asta e una. Dar acolo nu se joacă. Nu contează cine eşti. Acum văd că se plânge că e tortură în camera de hotel. Asta e tortură?
  • Are de pierdut foarte mult Novak Djokovic după tot acest scandal, dar cel mai mult au de pierdut cei de la Australian Open. Vă daţi seama, un turneu fără Djokovic, liderul mondial, aduce multe pierderi.
  • Dar, repet, tu nu ai ce să cauţi acolo! Nu e vaccinat şi s-a dus cu două scutiri care am înţeles că sunt false, nu? De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false? O să vedem la proces care este adevărul.
  • Până acum, din ce am citit, el participa la evenimente prin decembrie, când era pozitiv la COVID. Dar noi vorbim fără să ştim care e adevărul. O să vedem exact luni ce se va întâmpla”

Citeste si:

Interesele politico-economice adiacente cazului Djokovic ANALIZĂ

Interzicerea liderului mondial al tenisului de a intra în Australia oferă șansa de a schimba subiectul, pe măsură ce se se apropie alegerile în marele stat de la antipozi și cazurile de...

 ”Cum vine asta?”

Fostul lider mondial Ilie Năstase (75 de ani) și-a expus părerea referitoare la situația complicată prin care trece Novak Djokovic, actualul număr unu în tenisul masculin, căruia nu i-a...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă