Ilie Năstase: "FCSB poate să joace şi pe Giuleşti!" Cum arată acum cele două "bijuterii" din Bucureşti

3 luni in urmă 27

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

CNI a confirmat că MApN va intra în posesia Stadionului Steaua până la jumătatea lunii decembrie.

Ce spune Ilie Năstase despre Stadionul Steaua

Ilie Năstase intervine în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB şi nu înţelege de ce echipa lui Gigi Becali nu ar avea voie să joace pe noua arenă.

"Stadionul este al românilor. Românii l-au plătit! Acolo poate să joace oricine poate să plătească chiria. Nu văd de ce nu poate să joace orice echipă din București sau din provincie", a declarat Ilie Năstase, la ProSport Live.

"Se supără suporterii dacă se va juca în Ghencea?", a fost întrebat Ilie Năstase.

"De ce să se supere suporterii? De ce nu se supără că joacă pe Arena Națională? De ce nu se supără?", a răspuns marele campion din tenis.

"FCSB poate să joace și acolo și pe stadionul Giulești… și la Arcul de Triumf. Să joace unde sunt condiții bune. Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?", a mai spus Ilie Năstase.

Stadion Steaua, detaliile proiectului

Galerie Foto

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euroCapacitate: 31.254 de locuriSuprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnăSpații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)RestaurantMuzeu al Clubului Sportiv al Armatei SteauaSpații VIP (loje și parcare)Sală de forță și de recuperarePunct medical de prim ajutorZona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFASala de conferințăVestiare pentru sportiviMagazineSpații tehnice și pentru birouri

Stadionul Rapid, detaliile proiectului

Galerie Foto

capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)preţ nou 39.499.366 milioane de euronivel de clasificare UEFA, 4suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet,atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popicespaţii de cazare pentru sportivispaţii de alimentaţie publicăspaţii administrative Etichete: stadion steaua , ilie nastase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă