Ilie Năstase divorțează! Ioana Simion depune azi actele: „Da, mergem la tribunal”

2 luni in urmă 5

Ilie Năstase divorțează. Ioana Simion depune marți, 2 martie, actele la tribunal. Fostul mare tenismen și-ar fi lovit consoarta și se pare că nu mai e nicio cale de împăcare, deși după evenimentele violente au mai fost văzuți împreună în diferite zone ale Bucureștiului.

Năstase s-a născut la data de 19 iulie 1946 și a fost căsătorit de cinci ori, cu Dominique Grazia (1972), Alexandra King (1984), Amalia Teodorescu (2004), Brigitte Sfăt (2013) și Ioana Simion (45 de ani).

Ilie şi Ioana se cununaseră religios în vara anului 2020, naşii fiind Ciprian Marica şi „jumătatea sa”.

Divorț Ilie Năstase – Ioana: „Da, la tribunal”

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit.

Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa, au precizat surse apropiate celor doi, conform click.ro.

Incidentul violent dintre cei doi, petrecut în ianuarie 2021, ar fi avut la o bază gelozia. Ioana ar fi avut un schimb de mesaje cu omul de afaceri Nick Rădoi, cei doi formând în trecut un cuplu. Totuși, femeia de 45 de ani a negat. „Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat.Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții” a fost reacția Ioanei, după ce Rădoi făcuse o serie de dezvăluiri.

The post Ilie Năstase divorțează! Ioana Simion depune azi actele: „Da, mergem la tribunal” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă