Ilie Năstase a comentat ultimul scandal din tenis: „Simona Halep nu ajungea aici dacă părinții ei nu erau înstăriți”

3 luni in urmă 20

Halep a scos la suprafață un episod petrecut în 2011, când, potrivit spuselor sale, Federația condusă la acea vreme de Ruxandra Dragomir nu i-ar fi permis să se pregătească la Centrul Național de Tenis;Replica Ruxandrei Dragomir, fost număr 15 mondial, nu a întârziat să apară - detalii, AICI.

Ilie Năstase: „Dacă părinții ei nu erău înstăriți, Simona Halep nu ajungea unde a ajuns”

„Este în trecut acest conflict și aşa va rămâne. Dar așa a fost! Dacă nu erau părinții ei mai înstăriți, nu ajungea unde a ajuns. Nu este doar cazul ei. Toți am pățit același lucru, nu doar ea.

Nu am avut șansa să ne naștem într-o țară bogată. Bine, ţara este bogată, dar au sărăcit-o alții. Nu s-a investit în sport și, dacă nu se investește în sport, o să investim de zece ori mai mult în sistemul sanitar”, a declarat Năstase pentru Prosport.

Despre Federatie... Am avut și momente mai puțin bune. Menționez pentru prima dată în viața mea. În 2011, când am jucat în turul III pentru prima dată la un Grand Slam, la Australian Open, trebuia să vin în februarie acasă și să joc la Fed Cup. Și am făcut ruptură la abdomen. Am anunțat înainte că nu voi putea participa pentru că am o ruptură. 

Am zis că voi trage tare și o să joc cât pot la Australian Open și după aceea voi lua o pauză. Și mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Național de Tenis. Au fost momente foarte grele pe care eu le-am ținut în mine. Nu am vorbit despre asta, dar a venit momentul să o spun
Simona Halep

Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Eu mă îndoiesc că nu a primit nimic de la Federație, dar nu contează! Întotdeauna îți reamintești lucrurile mai puțin bune. Să își reamintească mai bine episodul Budapesta, când ea avea 16 sau 17 ani și eu am nominalizat-o în echipa națională.

Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că, atunci când eu eram căpitan la Fed Cup, am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasate
Ruxandra Dragomir

VIDEO Simona Halep, antrenament intens la sală

Citește mai multe știri despre tenis:

Daniil Medvedev, campionul de la Londra, își explică gesturile: „Anul trecut, în timpul US Open-ului, am decis că nu voi sărbători în niciun fel succesele!”Noi vești despre Australian Open 2021 » Când ar juca Simona Halep următorul turneu de Grand Slam

Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat. Anunțul neașteptat făcut acum de artist

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, lovitură ULUITOARE. A venit decizia ȘOC de la ANAF
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă