Ilie Năstase a bătut-o pe soţia sa. Poliţia a fost chemată la faţa locului

1 lună in urmă 29

Ilie Năstase a bătut-o pe soţia sa. Ioana Năstase a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat autorităţile. Fostul tenismen nu este la prima ieşire de acest fel. Fosta lui soţie, Brigitte Sfăt a acuzat de mai multe ori că acesta ar fi agresat-o.

Ilie Năstase a bătut-o pe soţia sa. Ce se întâmplase cu câteva zile în urmă

Soția tenismanului le-a spus polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Intrebată de oamenii legii dacă dorește să ceară ordin de protecție, aceasta a refuzat, spun surse pentru Gândul.

Oamenii legii sunt încă la locul în care fostul sportiv și-ar fi agresat soția, încercând să stabilească cu exactitate firul întâmplărilor din această seară.

Ioana şi-a petrecut Sărbătorile în carantină, însă și-a luat revanșa și a a dat fuga la munte de ziua ei onomastică, 7 ianuarie, împreună cu prietenele. Nasty i-a ținut companie pe toată perioada carantinei, însă de Sfântul Ion fostul tenisman a trebuit să fie în București pentru semnarea unor contracte.

„A fost o zi superbă. Mă aflu în inima munților să mă relaxez. Sunt undeva în zona Hunedoara, e un peisaj de vis. Ilie nu a putut să mă însoțească, pentru că avea de semnat niște contracte la București. Am luat două prietene bune și am plecat. Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură”, a declarat Ioana, pentru Click!.

Plimbăreață din fire, Ioana de abia așteaptă cadoul pe care Ilie i l-a promis de ziua ei onomastică. ”Ultima dată mi-a luat mașină de ziua mea, acum vom pleca în vacanță în Maldive”,  a mai spus soția lui Ilie Năstase.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă