Ilie Dumitrescu știe echipa României pentru meciul cu Macedonia de Nord. Cine poate juca vârf de atac

1 lună in urmă 38

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

După Dorin Rotariu, echipa națională a rămas și fără Ianis Hagi, depistat și el pozitiv cu o zi înainte de startul partidei.

Mai mult, alți 3 jucători, Dragoș Nedelcu, Răzvan Marin și Alex Cicâldău, care au intrat în contact cu jucătorul lui Rangers, au ieșit din programul echipei și nu au participat la antrenamentul oficial. Totuși, rezultatele testelor PCR sosite în această seară au fost negative, astfel că vor putea juca la Skopje.

Iar Ilie Dumitrescu a vorbit despre necazurile cu care se confruntă selecționerul.

”Era de așteptat să apară cazuri, știu foarte bine ce înseamnă viața de cantonament, nu poți sta izolat, jucătorii au stat împreună și în camere și la vestiar. Au stat grupul de prieteni, toti care au crescut la Viitorul.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Cei care au fost contacți au făcut PCR, vom afla rezultatul. E un mare handicap absența lui Ianis”, a fost reacția fostului internațional român la emisiunea Fotbal European. 

Cum vede Ilie Dumitrescu echipa României la meciul cu Macedonia de Nord

Analistul Digi Sport a încercat să-i dea și o mână de ajutor lui Mirel Rădoi și a dezvăluit cum vede el echipa de start de la mijloc în sus.

”Dacă, Doamne ferește, vor mai apărea și alte cazuri, e greu să vorbești despre echipa de start. E complicată treaba.

Dacă nu vor fi probleme, va juca cu Nedelcu la închidere, la mijloc Cicâldău și Răzvan Marin. Stanciu în dreapta, Dennis Man vârf fals și Sorescu în partea stângă”, a fost opinia lui Ilie Dumitrescu.

Vezi video cu declarațiile lui Ilie Dumitrescu:

Etichete: ianis hagi , mirel radoi , ilie dumitrescu , dennis man , macedonia de nord - românia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă