Ilie Dumitrescu știe de ce PSG a ratat calificarea în finala Champions League. „Se vede indisciplina!”

2 zile in urmă 12

Manchester City a învins-o pe PSG, scor 2-0, în manșa retur din semifinalele UCL, iar Ilie Dumitrescu a dezvăluit de ce formația din Paris a ratat calificarea în finala Champions League.

După ce au învins cu 2-1 în tur, pe „Parc des Princes”, „cetățenii” s-au impus și pe teren propriu cu 2-0, după un meci terminat de formația din Paris în zece oameni, după ce Di Maria a fost eliminat pentru un fault dur în repriza a doua.

Astfe, Manchester City a bifat prima finală Champions League din istoria clubului din Premier League. Ilie Dumitrescu a analizat duelul dintre cele două forțe ale Europei și a explicat de ce PSG nu a reușit să se impună.

Ilie Dumitrescu știe de ce PSG a ratat calificarea în finala Champions League

„Echipa care a avut o idee de joc mai bine conturată, City, s-a calificat. Manchester City este o echipă alcătuită din jucători cu o tehnică superioară, dar care sunt puși în valoare. Diferența dintre PSG și City este că City are un joc bazat pe colectiv. Guardiola a inclus în jocul de pase și portarul.

Toți jucătorii de la City reacționează când se apără și când atacă, reacționează în haită. La PSG ai un Neymar, un Di Maria, un Draxler, dar sunt momente când adversarul te judecă, te subordonează, așa cum face City.

La PSG se vede indisciplina și faptul că nu au un joc colectiv bine pus la punct. Contează foarte mult și antrenorul în exprimarea echipei. Gundogan este un jucător box-to-box senzațional! Recuperează într-un mod incredibil”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal European.

Manchester City, 7 victorii consecutive în actualul sezon de UCL

După victoria cu PSG, Manchester City a ajuns la 7 victorii consecutive în actualul sezon din Champions League. Aceasta este cea mai lungăă serie de victorii a unei echipe din Premier League în UCL. Totodată, gruparea din Manchster este a 9-a echipă din Anglia care ajunge într-o finală UEFA Champions League/ Cupa Campionilor Europeni, record absolut pentru o țară europeană.

The post Ilie Dumitrescu știe de ce PSG a ratat calificarea în finala Champions League. „Se vede indisciplina!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă