Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă pentru FCSB! Echipa care îi poate „încurca” pe roș-albaștri în lupta pentru titlu: „E o nucă tare, incomodă!”

3 săptămâni in urmă 24

FCSB a reușit să o învingă pe FC Botoșani, scor 2-1, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Ilie Dumitrescu, fostul jucător al Stelei, atrage atenția echipei lui Gigi Becali cu privirea la Sepsi Sfântu Gheorghe, pe care o consideră o formație foarte bună.

Golurile care au adus victori FCSB-ului, în meciul cu FC Botoșani, au fost marcate de Octavian Popescu și Ionuț Panțîru.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 36 de puncte.

Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă pentru FCSB

„Mister” este de părere că FCSB va probleme cu echipele experimentate și atrage atenția asupra lui Sepsi, pe care o consideră o „nucă tare” a play-off-ului.

„Vor avea probleme cu echipele cu experiență – CFR Cluj, Craiova, Sepsi. Sepsi e o nucă tare, incomodă. Leo Grozavu are și un lot valoros. Dacă Sepsi conduce cu 1-0, e foarte greu s-o mai întorci, apropo de ce s-a întâmplat în seara asta (n.r. – duminică seara).

Echipa lui Leo Grozavu va fi tot timpul extrem de incomodă în play-off. Ca dovadă, joacă în deplasare la Craiova și scoate punct”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

FCSB o va întâlni, acasă, pe Sepsi, în etapa 3 a play-off-ului Ligii 1. Meciul se va juca duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Ilie Dumitrescu, „lăsat mască” de Octavian Popescu în FCSB – FC Botoșani

Tânărul Octavian Popescu a înscris un gol superb în victoria FCSB-ului contra celor de la FC Botoșani. Astfel că Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă penru „perla” lui Gigi Becali.

„S-a inspirat de la Neymar. În multe momente, Neymar, cu capul în pământ, dă la poartă. Nu cred că s-a informat de poziția portarului. Din instinct a șutat. Nu (n.r. n-a avut timp să vadă portarul), și-a făcut pasul și, cu capul în pământ, a dat la poartă. E decizia de moment, inspirația lui să dea la poartă. Nu-și asumă, în multe momente, să finalizeze.

El a fost activ, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Să nu uităm de câteva pase interesante ale lui Octavian Popescu și chiar în primele minute din partea a doua, cu o pasă foarte bună pentru Tănase, care șutează în plasa laterală. Iar el trebuie să înțeleagă că ăsta e statutul lui în echipă în momentul de față, trebuie să uite de Man, de Coman și să-și asume în multe momente din joc să scoată adversar din joc, să pună în valoare atacantul și, bineînțeles, să ia acțiuni individuale și să finalizeze. Ăsta e Octavian Popescu pe care și-l doresc toți din echipă.

Asta e o victorie mare pentru FCSB. Cred că și pentru Octavian Popescu. De ceva timp, nici el, nici Moruțan nu se ridicau la un nivel foarte bun. În seara asta a îmbrăcat tricoul de lider incontestabil, adică fix de ce are nevoie echipa. Tănase a făcut un joc foarte bun, iar asta a fost o victorie extrem de importantă”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

The post Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă pentru FCSB! Echipa care îi poate „încurca” pe roș-albaștri în lupta pentru titlu: „E o nucă tare, incomodă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă