Ilie Dumitrescu se bucură de transferul lui Dennis Man. „Gândiți-vă pe ce sumă pleca dacă avea reușite în Europa”

1 lună in urmă 2

Dennis Man a fost transferat de Parma în această perioadă de mercato, iar Ilie Dumitrescu se bucură că internaționalul român a prins această mutare în Serie A.

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man pentru 13 milioane de euro, dar latifundiarul din Pipera poate să încaseze 15.000.000 de euro datorită unor bonusuri trecute în contract.

Fostul mare atacant al echipei naționale a României crede că Dennis Man ar fi valorat mult mai mult dacă ar fi avut realizări în cupele europene sau ar fi fost un jucător de bază la echipa națională a României.

Ilie Dumitrescu se bucură de transferul lui Dennis Man

Mai mult, Ilie Dumitrescu a ținut să îi felicite pe oficialii lui FCSB pentru că au reușit să-l vândă pe Dennis Man în schimbul unei sume impresionante.

„Eu sunt bucuros că se face acest transfer, băiatul ăsta chiar merita. Stau și mă gândesc că, totuși, este o performanță să vinzi un jucător cu 13 milioane de euro fără să aibă evoluții extraordinare în cupele europene sau la echipa națională.

Gândiți-vă, dacă Man avea reușite sau dacă echipa îl ajuta și el avea reușite în grupele Europa League sau de Champions League. Gândiți-vă dacă Man era jucător care să facă diferența la nivel de echipă națională, la meciurile importante. Deci pe ce sumă se transfera?”, a spus Ilie Dumitrescu, conform Digisport.

Gigi Becali transfera un atacant central

După ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma, Gigi Becali a decis și ce prim transfer face la gruparea roș-albastră. FCSB urmează să îl aducă pe atacantul central Ante Vukusic, fotbalist liber de contract din această iarnă după despărțirea de Olimpija Ljubljana.

6,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com 17 goluri a înscris internaționalul român pentru FCSB în sezonul 2020 – 2021, în toate competițiile 22 de ani are Dennis Man

The post Ilie Dumitrescu se bucură de transferul lui Dennis Man. „Gândiți-vă pe ce sumă pleca dacă avea reușite în Europa” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă