Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după o fază din FCSB – Gaz Metan. „Abia aștept comentariul lui Ion Crăciunescu!” | VIDEO

1 lună in urmă 2

FCSB a câștigat partida cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa 26 din Liga 1, iar Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut o fază în care a fost implicat Roberto Romeo.

Partida dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, a avut parte de mai multe faze controversate, iar una dintre acestea l-a avut în prim plan pe Roberto Romeo. Mijlocașul italian de la Mediaș a acuzat că a fost călcat de Andrei Miron în interiorul careului, în minutul 44.

Contactul dintre cei doi fotbaliști a avut loc în suprafața de pedeapsă, când mingea era în aer, iar Roberto Romeo s-a prăbușit în careu, acuzând dureri.

Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după o fază din FCSB – Gaz Metan

Momentul în care Roberto Romeo a fost în prim plan a fost comparat de moderatorul Vali Mooraru cu un bug de FIFA. „Pare un bug de FIFA ce face Roberto Romeo. El se întoarce să se ferească de șut și după începe să țopăie”, a fost reacția moderatorului Vali Moraru, care l-a amuzat copios pe Ilie Dumitrescu.

„Eu de-abia aștept comentariul lui Ion Crăciunescu„, a spus Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional român, în momentul în care l-a văzut pe Roberto Romeo cum cade în careul FCSB-ului. VIDEO AICI CU FAZA RESPECTIVĂ

FCSB e lider în Liga 1 după victoria cu Gaz Metan

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 pe Arena Națională, în fața lui Gaz Metan, în etapa 26 din Liga 1, iar formația roș-albastră a urcat pe locul 1 în clasament, cu 57 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, dar echipa antrenată de Toni Petrea are un golaveraj mai bun.

Pentru FCSB urmează meciul cu UTA Arad, sâmbătă, 13 martie, ora 20.00, în etapa 27 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după o fază din FCSB – Gaz Metan. „Abia aștept comentariul lui Ion Crăciunescu!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă