Ilie Dumitrescu propune un atacant la FCSB. „Un jucător masiv, puternic!”

2 luni in urmă 2

FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa 26 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, iar Ilie Dumitrescu propune un atacant la gruparea roș-albastră după ce l-a văzut la treabă pe Ante Vukusic.

Ilie Dumitrescu este de părere că Ante Vukusic, atacantul adus de Meme Stoica la FCSB, nu este fotbalistul care poate să impresioneze în ofensiva roș-albaștrilor, așa că i-a recomandat lui Gigi Becali un alt jucător după victoria cu Gaz Metan.

Fostul mare fotbalist al roș-albaștrilor îi propune lui Gigi Becali să-l aducă la prima echipă pe Andrei Istrate, tânărul fotbalist de la academia FCSB-ului care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu la partida cu Poli Iași.

Ilie Dumitrescu propune un atacant la FCSB

„Mi-aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol, nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa.

Era atunci când aveau probleme mari de lot.  S-a dat șansă la toată lumea, poate câteva minute, 15-20 de ani merită și el. Dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ce spune Ilie Dumitrescu despre Ante Vukusic

Ilie Dumitrescu a comentat și în legătură cu evoluția lui Ante Vukusic în partida cu Gaz Metan Mediaș, iar acesta că atacantul adus de Meme Stoica preferă să joace simplu și să paseze în loc să încerce să înscrie.

„A fost o fază cu Vukusic, când putea să finalizeze, dar a preferat să joace simplu și să paseze. Este o presiune, a fost adus ca număr 9, i s-au dat 60 de minute. Ar trebui să-și intre în rol și să pună probleme și să facă diferența”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

The post Ilie Dumitrescu propune un atacant la FCSB. „Un jucător masiv, puternic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă