Ilie Dumitrescu, primele declarații după ce fiul său a fost acuzat de trafic de cocaină: „A făcut o prostioară”

3 săptămâni in urmă 28

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021, 11:22 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 11:26

Ilie Dumitrescu a vorbit despre copiii săi, în special despre Sică, cel acuzat la finalul lunii februarie de trafic de cocaină.

Sică (28 de ani) a fost acuzat procurorii DIICOT că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Acum, fostul internațional a vorbit despre fiul său, spunând că este alături de el în aceste momente.

Ilie Dumitrescu, după ce fiul său a fost acuzat că vinde cocaină: „A făcut o prostioară”

„În Toto am investit cel mai mult. Avea șofer, a fost la «kindergarten», după la Britsh School. Mayra este și ea foarte bine, iar Dan este la casa lui, are un copil.

Sică a făcut o prostioară acum. Sperăm să depășească momentul asta. Nu, nu l-am certat! E un moment de cumpănă în viața lui și atât. Sunt alături de el. ”, a spus Ilie Dumitrescu pentru ProTV.

Dar, apropo de fericire, sunt puțini oameni în lume care să spună că sunt 100% fericiți. Sunt momente în care te bucuri de o companie plăcută, de un vin bun. Dar să ajungi să fii fericit e o chestie mai complexă
- Ilie Dumitrescu

Sică nu e primul copil care îi face probleme lui Ilie Dumitrescu. În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, 22 de ani, a fost prins conducând sub influența drogurilor.

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

Citește și: 

„Zic: «Bă, ce dracu' o fi?»” » Ilie Dumitrescu, protagonist într-o scenă antologică: „Mi-a spus: «Șefu', știți, ca să se deconecteze băieții, pam, pam!»”

Amintiri spectaculoase cu Răducioiu și Ilie Dumitrescu: „Avea o viață de noapte tumultuoasă”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă