Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Mirel Rădoi înaintea confruntării cu Germania! Cum îi poate opri România pe nemți: „Așa nu poți să scoți un rezultat favorabil!”

1 săptămână in urmă 1

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, a intervenit înaintea meciului dintre România și Germania și a explicat ce ar trebui să schimbe selecționerul Mirel Rădoi pentru ca tricolorii să le pună probleme nemților.

Meciul dintre România și Germania se va disputa duminică, 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în cadrul celui de-al doilea meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Mirel Rădoi înainte de România – Germania

Ilie Dumitrescu și-a exprimat mulțumirea pentru prestația ofensivă a României în meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, însă îi transmite lui Mirel Rădoi că ar trebui să facă niște schimbări în compartimentul defensiv pentru întâlnirea cu reprezentativa Germaniei.

La meciul cu Macedonia de Nord, Mirel Rădoi a jucat pe linia de fund cu Ovidiu Popescu, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă și Nicușor Bancu, jucători care au fost pe teren pe tot parcursul partidei.

„Există jucători la un anumit nivel. Dom’le, vorbim de jucători din Champions League în echipa asta. Nu cred că există vreun jucător care să nu fi jucat în Champions League în formula de start.

Sunt jucători de la Bayern, City, Dortmund, Chelsea, dar meciurile astea sunt extrem de utile și eficiente pentru jucătorii noștri. E o experiență extraordinară, crești, dar trebuie să simți și să pui probleme.

Noi, de la ultimul joc, trebuie să luăm lucrurile pozitive. Noi am fost eficienți, am creat și am reușit să marcăm trei goluri. Pe faza ofensivă, echipa a avut o exprimare bună și am mai avut și ocazii. Dar nu e de ajuns pentru că, s-a văzut că, fără organizare pe faza defensivă tot cu nucleul ăsta de jucători, nu poți să scoți rezultat favorabil”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

The post Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Mirel Rădoi înaintea confruntării cu Germania! Cum îi poate opri România pe nemți: „Așa nu poți să scoți un rezultat favorabil!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă