Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Ionuț Chirilă după FCSB – Academica Clinceni 3-2. „Să nu vorbească de el!”

2 săptămâni in urmă 16

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Ionuț Chirilă după eșecul suferit de Academica Clinceni pe terenul celor de la FCSB, scor 3-2.

Meciul FCSB – Academica Clinceni s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-2, în etapa a 10-a din Liga 1, iar Ilie Dumitrescu a ținut să îl avertizeze pe Ionuț Chirilă, antrenorul care a preluat echipa din Ilfov după plecarea lui Ilie Poenaru.

Ionuț Chirilă a bifat două eșecuri pe banca tehnică a lui Academica Clinceni după ce a preluat echipa din Ilfov. Trupa sa a fost eliminată din Cupa României, după 1-2 cu FC Buzău, iar apoi a pierdut cu FCSB, scor 3-2.

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Ionuț Chirilă după FCSB – Academica Clinceni 3-2

Ilie Dumitrescu a ținut să îi ofere o serie de sfaturi lui Ionuț Chirilă după ce a preluat echipa de la Ilie Poenaru și îi transmite că va avea o misiune dificilă la formația din Ilfov, mai ales că fostul antrenor a făcut performanță cu trupa din Clinceni.

„Nu va fi simplu pentru Chirilă, are nevoie de ceva timp. Cu un singur amendament: să nu vorbească de antrenorul din trecut pentru că Poenaru a făcut lucruri foarte bune acolo. A promovat echipa, a menținut-o în Liga 1, pe urmă a ajuns în play-off. A fost un proiect frumos cu el. Așa e normal, să nu vorbească de ce a fost înainte, ci să se concentreze pe ce are de făcut.

Nu e simplu să o iei cu două puncte, dar, dacă avea 10-12 puncte, rămânea Poenaru, nu mai avea posibilitatea să preia echipa. E extraordinar că iei o echipă într-o situație delicată, îți asumi, faci un joc foarte bun. Au fost momente bune de joc, el spunea că a avut cinci antrenamente, dar e nevoie de timp să-și pună amprenta”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digisport.

The post Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Ionuț Chirilă după FCSB – Academica Clinceni 3-2. „Să nu vorbească de el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă