Ilie Dumitrescu, explicații pentru jocul dezastruos al lui Dinamo: "Se vede o organizare slabă, nimeni nu respectă nimic"

2 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

Analistul Digi Sport spune că Dusan Uhrin Jr nu a reușit să organizeze echipa pe faza defensivă, unde fiecare jucător face ce vrea și nu respectă nicio indicație: "Sunt probleme foarte mari între Ehmann și Albentosa, respectiv între Filip și Puljic. Sunt spații foarte mari în defensivă. Ei încearcă pe faza ofensivă, dar nu poți scoate un rezultat bun dacă nu rezolvi problemele din apărarea.

Se vede o slabă organizare de joc pe faza defensivă. Nu poți să iei cel mai bun jucător din fața apărării, pe Anton, să-l pui în spatele atacantului și să joci cu Achim în locul lui. El recuperează bine, dar este lent. Văd că nimeni nu respectă absolut nimic!

Fiecare jucător face ce simte pe moment, nimeni nu respectă niciun plan tactic. Asta este o mare problemă în momentul de față. Când erau în zece oameni, Puljic făcea pressing undeva în zona mijlocașului stânga. E clar că situația de la Dinamo este din ce în ce mai grea, mai urâtă, și pentru că există o indisciplină din punct de vedere tactic", a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

VIDEO Rezumatul meciului Gaz Metan - Dinamo 4-1

Gaz Metan a urcat pe locul 4 după acest succes, cu 21 de puncte. Dinamo rămâne pe primul loc retrogradabil, cu 15 puncte.

Programul lui Dinamo până la finalul acestui sezon de Liga 1:

Etapa 4 (27/28/29 aprilie)

  • Dinamo - FC Voluntari

Etapa 5 (1/2 mai)

  • Viitorul - Dinamo

Etapa 6 (8/9 mai)

  • Poli Iași - Dinamo

Etapa 7 (15/16 mai)

  • Dinamo - Hermannstadt

Etapa 8 (18/19/20 mai)

  • FC Argeș - Dinamo

Etapa 9 (22/23 mai)

  • Dinamo - Chindia Târgoviște
Etichete: jucatori dinamo , ilie dumitrescu , fotbal club , play-out liga 1 , meciuri dinamo , live video gaz metan dinamo , meciuri gaz metan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă