Ilie Dumitrescu, după intrarea lui Ante Vukusic: ”Nu e bine dacă face asta! Nu are nici viteză, nici dribling!”

2 luni in urmă 4

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Însă prima repriză de pe Arena Națională a fost una neconvingătoare - medieșenii au fost cei care au ratat ocazii imense la poarta lui Andrei Vlad.

Iar în ultimele 10 minute a fost aruncat pe teren și Ante Vukusic în locul lui Răzvan Oaidă, cel care fusese preferat lui Florinel Coman.

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, Ilie Dumitrescu a comentat jocul FCSB-ului și schimbarea de dinainte de pauză.

”Eu cred că Toni Petrea schimbă pentru că este nevoie de un atacant, de cineva care să-l ajute pe Tănase, dar Gaz Metan a avut ocaziile mai importante.La FCSB am remarcat doar o pasă subtilă a lui Octavian Popescu.

Tănase este mai bun pe postul de inter, este mai periculos când vine din linia a doua, eu cred că trebuie să scoți maximum de la un jucător ca el.

Vukusic e vârf, dar când iese din axul central și se duce pe părțile laterale este un jucător normal, nu are nici fizic, nici viteză, nici dribling. De aceea, nu trebuie să iasă din zona centrală”, a fost analiza lui Ilie Dumitrescu.

Fără răbdare la FCSB. Înlocuitorul lui Florinel Coman a fost scos din teren după 37 de minute

Răzvan Oaidă a fost titularizat în meciul FCSB - Gaz Metan în locul lui Florinel Coman, suspendat, dar mijlocașul a rezistat doar 37 de minute pe teren.

Oaidă a încasat un cartonaș galben în minutul 26, iar în minutul 37 a fost schimbat cu Ante Vukusic. Antrenorul Toni Petrea a mizat pe Oaidă și l-a urcat pe Tănase în tridentul ofensiv. Cu toate acestea, evoluția lui Oaidă a dezamăgit, astfel că mijlocașul nu a rezistat pe teren nici măcar până la pauză.

Înlocuitorul lui Florinel Coman a fost scos din teren după 37 de minute

Iată ce spunea Petrea înaintea meciului: ”Am fost forțați de suspendarea lui Florinel Coman să facem o schimbare în primul 11. Așa am decis să introducem un mijlocaș, Oaidă. Aceasta a fost alegerea din seara aceasta pentru noi”, a spus antrenorul, înainte de meci.

Meciul FCSB - Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1, se dispută ACUM și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Etichete: ilie dumitrescu , florin tanase , fcsb gaz metan , ante vukusic , ante vukusic fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă