Ilie Dumitrescu, discurs tăios la adresa FRF: „Ce contează naționala? Interesele lor sunt importante, Burleanu mai câștigă 2-3 mandate”

1 lună in urmă 11

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021, 08:51 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 09:06

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a avut o ieșire dură la adresa celor care votează pentru președinția FRF, spunând că Răzvan Burleanu (36) va continua să fie ales chiar dacă echipa națională nu va avea deloc rezultate.

  • Răzvan Burleanu este președinte FRF din martie 2014, când l-a înlocuit pe Mircea Sandu, după 24 de ani de „domnie” ai celui din urmă. La primele alegeri, i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian;
  • În 2018, Burleanu a câștigat un nou mandat, învingându-l din primul tur pe Ionuț Lupescu, principalul contracandidat;
  • Următoarele alegeri vor avea loc în 2022. 

Ilie Dumitrescu este sigur că Răzvan Burleanu nu va avea emoții nici la următorul scrutin, în cazul în care va candida. „Mister” consideră că membrilor care votează nu le pasă de rezultatele echipei naționale din mandatul lui Burleanu, acuzându-i că își văd doar propriile interese.

Ilie Dumitrescu: „Interesele lor sunt cele mai importante, ce contează naționala?”

„Este foarte greu să-l bată cineva pe Burleanu. Dacă ajungem nu în a cincea urnă, ci chiar să nu mai participăm, niciun fel de problemă, nu au niciun fel de stres membrii asociaților care votează. Cei care votează nu au niciun stres că echipa națională nu are niciun rezultat. Vă anunț oficial. 

Și vreo 10-12-15 ani, trebuie să acceptăm lucrul ăsta. Niciun fel de problemă, Burleanu va câștiga încă două-trei mandate. Justin Ștefan spunea un lucru interesant: cei care votează nu au niciun fel de stres, că sunt 3 calificări aproape pierdute. Sperăm să nu fie cea la Mondial. Păi alea sunt cele mai importante, interesele lor. Ce contează echipa națională? Poate să se întâmple orice la nivelul echipei naționale. Ai dreptate, indiferent cine candidează...”, a spus fostul fotbalist, potrivit digisport.ro

Cine a votat la alegerile FRF din 2018

VIDEO. Răzvan Burleanu a anunțat un parteneriat cu UEFA, pe tema discriminării

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Victor Pițurcă, derapaje și jigniri în pauza unei emisiuni TV: „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia e «bulangiu»”

Hagi l-a dat afară pe Mircea Rednic! Comunicatul clubului

Playtech: Veste incredibilă! Elena Udrea și Ioana Băsescu scapă de închisoare?! Ce se întâmplă în justiție


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă