Ilie Dumitrescu, dezvăluiri despre Ianis Hagi: ”Este urmărit de cluburi importante!” Ce îl sfătuiește

4 săptămâni in urmă 27

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Ilie Dumitrescu, care a fost impresionat de modul în care s-a comportat Ianis Hagi în perioada în care a fost infectat cu coronavirus, spune că playmaker-ul lui Rangers mai are de muncă și ar fi mai potrivit să continue la formația din Glasgow.

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri despre Ianis Hagi: ”Este urmărit de cluburi importante!” Ce îl sfătuiește

Cu toate acestea, analistul Digisport, care are o relație foarte bună cu familia Hagi, spune că are informații concrete despre interesul unor echipe de top pentru Ianis.

El a intrat, a dat pasă de gol, azi a fost titular. Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă, să îmbunătățească anumite zone. Să ajungi cu două zile înainte de joc, să intri și să faci diferența. Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator. A și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important în emisiune, nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante, dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Ianis Hagi, prima reacție după ce a aflat că Jose Mourinho îl vrea la AS Roma. ”Simt că am progresat!”

Ianis Hagi (22 de ani), care a revenit spectaculos pe teren după ce s-a vindecat de COVID-19, a comentat zvonurile potrivit cărora este dorit de Jose Mourinho, la AS Roma.

Acum mă gândesc la meci și sunt concentrat la maxim pentru a-mi îmbunătăți jocul la Rangers. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat.

Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun”, a spus Hagi.

Etichete: rangers , ianis hagi , ilie dumitrescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă