Ilie Dumitrescu dezvăluie marea dilemă a lui Gigi Becali: „Mi-a dat un mesaj să mă întrebe”

1 lună in urmă 1

FCSB nu mai dispune de niciun atacant central de meserie în lot după ce Sergiu Buș a luat calea Coreei de Sud. Ilie Dumitrescu, în prezent analist TV, insistă că „roș-albaștrii” au nevoie de un atacant central, dar Gigi Becali are un mare semn de întrebare: cine ar ieși din formula de start pentru a-i face loc unui atacant?

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „Trebuie să sacrifici”

„FCSB mai are nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali, chiar dacă mi-a dat un mesaj pe Facebook (n.r. - Gigi Becali) să mă întrebe: «Pe cine scot dacă iau un număr 9?»

Oare la Zidane era vreo problemă să-l lase pe Isco pe bancă și să joace cu Benzema? Hai să ne uităm la Bayern Munchen, unde ai Coman, Sane, Muller, Gnabry, dar Lewandowski joacă! Trebuie să sacrifici, corect. Vor veni meciuri importante, când o să ai nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Dilema finanțatorului de la FCSB este împărtășită și de managerul general Mihai Stoica. Întrebat de fani când va transfera FCSB un atacant de careu, MM Stoica a răspuns scurt, pe Facebook: „Pentru cei care cer insistent un nr 9, tăiați 2 din următorii 6 : Olaru, Moruțan, Man, Tănase, Coman, Tavi Popescu (să-i facem loc băiatului)”. 

500.000 euroanual va primi Sergiu Buș în Coreea de Sud, la Seongam.a La FCSB încasa 150.000 euro

VIDEO. Sergiu Buș, declarații după plecarea de la FCSB: „Se descurcă și fără mine. Pot să câștige și așa”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali l-a convins! FCSB va scăpa de problema vârfului: „Am vorbit, mi-a zis că mă vrea. M-aș simți bine ca 9 fals”Gigi Becali a luat o decizie incredibilă » Unde urmează să se mute: „Nu ştie nimeni unde e. Trebuie să mergi o oră pe jos”

Cum a ajuns Sebastian Apostoleanu, „Atotputernicul pe pământ”, să conducă o sectă cu ritualuri sexuale! A racolat inclusiv minore

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! George Simion a dat lovitura pentru AUR. A plecat din țară și a stabilit tot: decizia radicală
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă